Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέες βραβεύσεις για τα Atrium Hotels
Ξενοδοχεία

Νέες βραβεύσεις για τα Atrium Hotels

Ο Tour Operator Fischer Τσεχίας βράβευσε το ξενοδοχείο Atrium Palace, η βρετανική αεροπορική British Airways τα ξενοδοχεία Atrium Platinum και Atrium Prestige και το HolidayCheck το ξενοδοχείο Atrium Prestige.

Ο όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων των κ.κ. Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, Atrium Hotels, με τα ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, έπειτα από τις βραβεύσεις από την Αγγλία, τη Γερμανία και τη Ρωσία, έλαβαν νέα βραβεία από συνεργάτες τους.

Συγκεκριμένα, ο Tour Operator Fischer Τσεχίας βράβευσε το ξενοδοχείο Atrium Palace, η βρετανική αεροπορική British Airways τα ξενοδοχεία Atrium Platinum και Atrium Prestige και το HolidayCheck το ξενοδοχείο Atrium Prestige.

Η επιλογή των νικητών γίνεται έπειτα από τη συλλογή ερωτηματολογίων που αφορούν την ικανοποίηση των επισκεπτών και συγκεντρώνονται από τον εκάστοτε Tour Operator.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στον γενικό διευθυντή του Ομίλου, κ. Γεώργιο Ματσίγκο. Από την British Airways, παραδόθηκαν από την Destination Executive Georgina Lusted, από το Fischer η Contracting Manager για την Ελλάδα Hana Prokesova και από το HolidayCheck η Area Sales Manager για την Ελλάδα Natalie Humphries.

Σχολιάζοντας ο κ. Ματσίγκος τις συνεχείς βραβεύσεις, δήλωσε ότι τα Atrium Hotels, επενδύοντας στο προσωπικό τους με συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση, επιμορφωτικά σεμινάρια και ανταμοιβή και στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα, πέτυχαν να συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχειακών ομίλων στην Ελλάδα. Δήλωσε δε ότι αναμένονται και άλλα βραβεία από άλλα κράτη τις προσεχείς ημέρες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024