Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Νέες βραβεύσεις για τα Atrium Hotels

Άγγελος Ρεστάνης - 15 Μάιος 2018, 13:29

Ο Tour Operator Fischer Τσεχίας βράβευσε το ξενοδοχείο Atrium Palace, η βρετανική αεροπορική British Airways τα ξενοδοχεία Atrium Platinum και Atrium Prestige και το HolidayCheck το ξενοδοχείο Atrium Prestige.


Ο όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων των κ.κ. Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, Atrium Hotels, με τα ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, έπειτα από τις βραβεύσεις από την Αγγλία, τη Γερμανία και τη Ρωσία, έλαβαν νέα βραβεία από συνεργάτες τους.

Συγκεκριμένα, ο Tour Operator Fischer Τσεχίας βράβευσε το ξενοδοχείο Atrium Palace, η βρετανική αεροπορική British Airways τα ξενοδοχεία Atrium Platinum και Atrium Prestige και το HolidayCheck το ξενοδοχείο Atrium Prestige.

Η επιλογή των νικητών γίνεται έπειτα από τη συλλογή ερωτηματολογίων που αφορούν την ικανοποίηση των επισκεπτών και συγκεντρώνονται από τον εκάστοτε Tour Operator.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στον γενικό διευθυντή του Ομίλου, κ. Γεώργιο Ματσίγκο. Από την British Airways, παραδόθηκαν από την Destination Executive Georgina Lusted, από το Fischer η Contracting Manager για την Ελλάδα Hana Prokesova και από το HolidayCheck η Area Sales Manager για την Ελλάδα Natalie Humphries.

Σχολιάζοντας ο κ. Ματσίγκος τις συνεχείς βραβεύσεις, δήλωσε ότι τα Atrium Hotels, επενδύοντας στο προσωπικό τους με συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση, επιμορφωτικά σεμινάρια και ανταμοιβή και στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα, πέτυχαν να συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχειακών ομίλων στην Ελλάδα. Δήλωσε δε ότι αναμένονται και άλλα βραβεία από άλλα κράτη τις προσεχείς ημέρες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top