Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Δωρεάν υπηρεσία touristanbul της Turkish Airlines σε transit επιβάτες στο Αεροδρόμιο Ατατούρκ

Θοδωρής Κουμέλης - 15 Μάιος 2018, 14:53

Η υπηρεσία touristanbul περιλαμβάνει την μεταφορά και την πρόσβαση σε ενδιαφέροντα ιστορικά αξιοθέατα της Istanbul, καθώς και μια γευστική εμπειρία της τουρκικής κουζίνας. Το πρόγραμμα ξενάγησης περιλαμβάνει τα βασικά αξιοθέατα της πόλης, όπως το Παλάτι Τοπ Καπί, το Σουλτάν Αχμέτ Τζαμί, την Αγία Σοφία, το Μεγάλο Παζάρι, τον Πύργο του Γαλατά, το Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ κ.ά.


Η Turkish Airlines προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία “touristanbul” στους επιβάτες που ταξιδεύουν με ενδιάμεση στάση στο Αεροδρόμιο Ατατούρκ (Istanbul Ataturk Airport) και των οποίων η πτήση έχει διάρκεια παραμονής από 6 έως 24 ώρες. Από την έναρξη της υπηρεσίας αυτής το 2009, περίπου 250.000 επιβάτες έχουν ήδη κάνει χρήση της υπηρεσίας απολαμβάνοντας μία μοναδική εμπειρία.

Η Turkish Airlines προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία στους επιβάτες της, εξασφαλίζοντας ένα σύνολο μοναδικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η υπηρεσία touristanbul, η οποία παρέχεται δωρεάν, περιλαμβάνει την μεταφορά και την πρόσβαση σε ενδιαφέροντα ιστορικά αξιοθέατα της Istanbul, καθώς και μια γευστική εμπειρία της τουρκικής κουζίνας. Οι επιβάτες μπορούν να ανακαλύψουν την πολυποίκιλη ιστορία και την μίξη των πολιτισμών που κάνουν αυτήν την πόλη τόσο ζωντανή και γοητευτική.


Ο Πύργος του Γαλατά.


Τη δυνατότητα να απολαύσουν τα οφέλη της υπηρεσίας touristanbul έχουν οι επιβάτες διεθνών πτήσεων της Turkish Airlines με ενδιάμεσο σταθμό το Αεροδρόμιο Ατατούρκ (Istanbul Ataturk Airport) και με διάρκεια παραμονής από 6 έως 24 ώρες. Το touristanbul πραγματοποιείται καθημερινά τις εξής ώρες: 8:30-11:00 (επιστροφή), 09:00-15:00 (επιστροφή), 9:00-18:00 (επιστροφή), 12:00-18:00 (επιστροφή) και 16:00-21:00 (επιστροφή) με σημείο αναχώρησης το Hotel Desk στο Αεροδρόμιο Ατατούρκ (Istanbul Ataturk Airport). Το πρόγραμμα ξενάγησης περιλαμβάνει τα βασικά αξιοθέατα της πόλης, όπως το Παλάτι Τοπ Καπί, το Σουλτάν Αχμέτ Τζαμί, την Αγία Σοφία, το Μεγάλο Παζάρι, τον Πύργο του Γαλατά, το Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ και πολλά άλλα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top