Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΦιλοξενία Ιαπώνων Tour Operators – τουριστικών πρακτόρων στα Μετέωρα
Προώθηση προορισμού

Φιλοξενία Ιαπώνων Tour Operators – τουριστικών πρακτόρων στα Μετέωρα

H Meteora Thrones – Travel Center ανέλαβε τη μεταφορά – ξενάγηση της ομάδας η οποία γνώρισε την ιστορία των Ιερών Μονών και τη δημιουργία του γεωλογικού φαινομένου.

Ταξίδι εξοικείωσης Ιαπώνων τουριστικών πρακτόρων πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου στην περιοχή των Μετεώρων υπο την αιγίδα του ΕΟΤ και της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ιαπωνία στα πλαίσια προβολής στην ιαπωνική αγορά των ομορφότερων προορισμών στην Ελλάδα.

H Meteora Thrones – Travel Center ανέλαβε τη μεταφορά – ξενάγηση της ομάδας, τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο Grand Meteora και το φαγητό τους στο εστιατόριο “Μετεώρων Πανόραμα“, με επικεφαλής την κα Ανδρονίκη Μήλιου (πιστοποιημένη ξεναγό) και τον κ. Χρήστο Ζώρο (ιστορικό), οι οποίοι παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία των Ιερών Μονών και τη δημιουργία του γεωλογικού φαινομένου.

Το μοναδικό παγκοσμίως φαινόμενο των Μετεώρων εντυπωσίασε τους τουριστικούς πράκτορες που, όπως δήλωσαν, ανακάλυψαν τον “εντυπωσιακότερο προορισμό στην Ελλάδα”, ώστε να εντάξουν στο πρόγραμμα τους και να προσελκύσουν επισκέπτες από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Κατα τη διάρκεια της επίσκεψής τους γευμάτισαν στο ήδη ευρέως γνωστό στην ιαπωνική αγορά, εστιατόριο “Μετεώρων Πανόραμα” με την ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη κ. Ηλία Μαυραγάνη. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη διαμονή τους στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Meteora.

H Meteora Thrones – Travel Center ευχαριστεί επίσης θερμά την κα Ειρήνη Καμά από την Ελληνική Πρεσβεία της Ιαπωνίας, την κα Μαρία Ανδρίτσου από τον ΕΟΤ και τον Takeshi Omura, αρχηγό της αποστολής του ιαπωνικού γραφείου Amphitryon Japan.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024