Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Ακόμα πιο άνετος ύπνος στη Lufthansa Business Class

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Μάιος 2018, 13:36

Οι επιβάτες σε επιλεγμένες διηπειρωτικές πτήσεις με διάρκεια 10,5 ωρών ή περισσότερο μπορούν τώρα να απολαμβάνουν ακόμα πιο ξεκούραστο ύπνο με τη νέα συλλογή 'Dream'.


Από σήμερα, οι επιβάτες της Lufthansa Business Class στις διηπειρωτικές πτήσεις από και προς τη Νότια Αφρική, τη Λατινική και Νότια Αμερική και τη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, θα μπορούν να απολαμβάνουν έναν ακόμα πιο χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο, χάρη στη νέα συλλογή “Dream” της Lufthansa. Εκτός από τη νέα μαξιλαροθήκη και μια μεγάλη, ζεστή κουβέρτα, το ολοκαίνουργιο σετ ύπνου “Dream” περιλαμβάνει ένα αφράτο επίστρωμα για μεγαλύτερη άνεση - και πιτζάμες της εταιρείας Van Laack.

Το μαλακό επίστρωμα ύπνου σχεδιάστηκε ειδικά για τη Lufthansa σε συνεργασία με τον διάσημο Γερμανό κατασκευαστή κρεβατιών “Paradies”. Ενώ η επάνω πλευρά είναι από 100% βαμβάκι, η κάτω πλευρά του επιστρώματος φέρει μη ολισθηρό ύφασμα. Αυτό επιτρέπει τη σωστή κυκλοφορία του αέρα, αποτρέποντας έτσι τη συσσώρευση θερμότητας. Από παρόμοια αφράτα υλικά είναι επίσης κατασκευασμένα η νέα κουβέρτα και το μαξιλάρι, που προσφέρουν ευχάριστη ζεστασιά και άνεση. Τόσο η κουβέρτα όσο και η μαξιλαροθήκη σχεδιάστηκαν σύμφωνα με την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της Lufthansa. Δεδομένου ότι η Lufthansa προβάλλει διαρκώς νέα πρότυπα για την προστασία του περιβάλλοντος, η πλαστική συσκευασία της κουβέρτας αντικαταστάθηκε από μια χάρτινη θήκη.Οι νέες παροχές της Lufthansa για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο στη Business Class αντικατοπτρίζουν τη συνέπεια της εταιρείας στον σχεδιασμό και την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Lufthansa έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης που έλαβε τη μέγιστη διάκριση των 5 αστέρων από τη Skytrax, τη βρετανική εταιρεία συμβούλων που εξειδικεύεται στον αεροπορικό κλάδο.

Η συλλογή “Dream” θα είναι διαθέσιμη σταδιακά και στις υπόλοιπες διηπειρωτικές πτήσεις. Από τον Ιούνιο η συλλογή “Dream” θα διατίθεται και σε επιλεγμένες πτήσεις προς την Ασία. Από το φθινόπωρο του 2018, οι νέες κουβέρτες και οι μαξιλαροθήκες θα προσφέρονται και στις υπόλοιπες διηπειρωτικές πτήσεις (με διάρκεια πτήσης μικρότερη από 10,5 ώρες).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top