Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑκόμα πιο άνετος ύπνος στη Lufthansa Business Class
Αεροπορικές εταιρείες

Ακόμα πιο άνετος ύπνος στη Lufthansa Business Class

Οι επιβάτες σε επιλεγμένες διηπειρωτικές πτήσεις με διάρκεια 10,5 ωρών ή περισσότερο μπορούν τώρα να απολαμβάνουν ακόμα πιο ξεκούραστο ύπνο με τη νέα συλλογή 'Dream'.

Από σήμερα, οι επιβάτες της Lufthansa Business Class στις διηπειρωτικές πτήσεις από και προς τη Νότια Αφρική, τη Λατινική και Νότια Αμερική και τη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, θα μπορούν να απολαμβάνουν έναν ακόμα πιο χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο, χάρη στη νέα συλλογή “Dream” της Lufthansa. Εκτός από τη νέα μαξιλαροθήκη και μια μεγάλη, ζεστή κουβέρτα, το ολοκαίνουργιο σετ ύπνου “Dream” περιλαμβάνει ένα αφράτο επίστρωμα για μεγαλύτερη άνεση – και πιτζάμες της εταιρείας Van Laack.

Το μαλακό επίστρωμα ύπνου σχεδιάστηκε ειδικά για τη Lufthansa σε συνεργασία με τον διάσημο Γερμανό κατασκευαστή κρεβατιών “Paradies”. Ενώ η επάνω πλευρά είναι από 100% βαμβάκι, η κάτω πλευρά του επιστρώματος φέρει μη ολισθηρό ύφασμα. Αυτό επιτρέπει τη σωστή κυκλοφορία του αέρα, αποτρέποντας έτσι τη συσσώρευση θερμότητας. Από παρόμοια αφράτα υλικά είναι επίσης κατασκευασμένα η νέα κουβέρτα και το μαξιλάρι, που προσφέρουν ευχάριστη ζεστασιά και άνεση. Τόσο η κουβέρτα όσο και η μαξιλαροθήκη σχεδιάστηκαν σύμφωνα με την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της Lufthansa. Δεδομένου ότι η Lufthansa προβάλλει διαρκώς νέα πρότυπα για την προστασία του περιβάλλοντος, η πλαστική συσκευασία της κουβέρτας αντικαταστάθηκε από μια χάρτινη θήκη.

Οι νέες παροχές της Lufthansa για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο στη Business Class αντικατοπτρίζουν τη συνέπεια της εταιρείας στον σχεδιασμό και την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Lufthansa έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης που έλαβε τη μέγιστη διάκριση των 5 αστέρων από τη Skytrax, τη βρετανική εταιρεία συμβούλων που εξειδικεύεται στον αεροπορικό κλάδο.

Η συλλογή “Dream” θα είναι διαθέσιμη σταδιακά και στις υπόλοιπες διηπειρωτικές πτήσεις. Από τον Ιούνιο η συλλογή “Dream” θα διατίθεται και σε επιλεγμένες πτήσεις προς την Ασία. Από το φθινόπωρο του 2018, οι νέες κουβέρτες και οι μαξιλαροθήκες θα προσφέρονται και στις υπόλοιπες διηπειρωτικές πτήσεις (με διάρκεια πτήσης μικρότερη από 10,5 ώρες).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024