Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣημαντικές επαφές ενόψει της BIT Μιλάνου για τον πρόεδρο του ΕΟΤ

Σημαντικές επαφές ενόψει της BIT Μιλάνου για τον πρόεδρο του ΕΟΤ

Σειρά σημαντικών επαφών με παράγοντες της Ιταλικής τουριστικής αγοράς θα έχουν ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δ. Γεωργακόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Ι. Πατέλλης, στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής […]

Σειρά σημαντικών επαφών με παράγοντες της Ιταλικής τουριστικής αγοράς θα έχουν ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δ. Γεωργακόπουλος και ο<...> πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Ι. Πατέλλης, στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης BIT<.> στο Μιλάνο (20-24Φεβρουαρίου), στην οποία θα πάρει μέρος και ο ΕΟΤ.

Ενόψει των επαφών αυτών, ο πρόεδρος του ΕΟΤ επισκέφθηκε την Ιταλική πρεσβεία, ενώ παράλληλα συναντήθηκε εχθές στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Ελληνοϊταλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Β. Καπότσι.

Στη συνάντηση αυτή, ο κ. Καπότσι επεσήμανε το ενδιαφέρον των Ιταλών επιχειρηματιών του τουριστικού τομέα για την προώθηση ειδικών μορφών τουρισμού στην Ελλάδα και ειδικότερα για το συνεδριακό τουρισμό και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, σε ένα περίπου μήνα, κοινή συνάντηση τουριστικών πρακτόρων Ελλάδας και Ιταλίας, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, προκειμένου να συζητηθούν τρόποι άμεσης συνεργασίας.

Ανάλογες συναντήσεις θα προγραμματισθούν και με τουριστικούς πράκτορες άλλων χωρών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024