Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το Anemos Luxury Grand Resort, πρώτο στις προτιμήσεις των Σκανδιναβών ταξιδιωτών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Μάιος 2018, 15:17

Το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία 'five stars hotels' για το 2017, στα βραβεία Gold Customers Choice Award 2017 από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Apollo Travel Group.


Για δεύτερη συνεχή χρονιά το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο “Gold Customers Choice Award 2017” από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Apollo Travel Group, που δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο τους τουριστικής σκανδιναβικής βιομηχανίας και συγκεκριμένα στις χώρες Νορβηγία, Σουηδία, Δανία και Φιλανδία.

Ο θεσμός των Βραβείων “Customers Choice Awards” βασίζεται αποκλειστικά στις βαθμολογίες που δίνουν οι επισκέπτες στα ξενοδοχεία όπου διαμένουν. Το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία “five stars hotels” για το έτος 2017.

Η απονομή του χρυσού βραβείου αποτελεί την αναγνώριση των προσπαθειών και της αφοσίωσης όλου του προσωπικού στο να εξασφαλίζει μια εξαίρετη εμπειρία διακοπών και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top