Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Ξεκινά σήμερα στην Αθήνα το IMTJ Medical Travel Summit

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 May 2018, 10:28

Το 4o ετήσιο Summit του IMTJ διεξάγεται από τις 22 έως τις 24 Μαΐου, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο απ’όπου ξεκίνησε, τη Σλοβενία και την Κροατία.


Ανοίγει αύριο τις εργασίες του, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το συνέδριο της Διεθνούς Έκδοσης Τουρισμού Υγείας International Medical Journal, το ετήσιο IMTJ Medical Travel Summit 2018, που φέτος επέλεξε την Ελλάδα για τη διεξαγωγή του, ως πολλά υποσχόμενη χώρα με ανερχόμενο ενδιαφέρον για τον Τουρισμό Υγείας διεθνώς.

Το 4o ετήσιο Summit του IMTJ διεξάγεται από τις 22 έως τις 24 Μαΐου, με συνδιοργανωτή την Elitour στη χώρα μας, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο απ’όπου ξεκίνησε, τη Σλοβενία και την Κροατία, δύο χώρες της Βαλκανικής που ευνοήθηκαν θεαματικά μετά τη φιλοξενία του, ως προορισμοί Τουρισμού Υγειάς στη διεθνή αγορά.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν opinion leaders και προσωπικότητες διεθνούς βεληνεκούς, με εξειδίκευση στα ζητήματα της ταχύτατα εγειρόμενης αγοράς του Τουρισμού Υγείας και παρουσιάζει ιδιαίτερο επιστημονικό, όπως και τουριστικό, επιχειρηματικό και οικονομικό ενδιαφέρον.

Η Ελλάδα συμμετέχει αντίστοιχα με ομιλητές τους δικούς της επιστήμονες και τεχνοκράτες, των οποίων οι παρουσιάσεις και ομιλίες ζητήθηκαν έπειτα από επιλογή του IMJT Summit, βάσει της διεθνούς αναγνωρισιμότητάς τους.

Το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στο Μουσείο του Πανεπιστήμιου Αθηνών στην Ακρόπολη, η Oceanis Filyra, μέλος της Elitour, και ο πρόεδρος της Elitour, κ. Γιώργος Πατούλης, θα υποδεχτούν τους συμμετέχοντες σε ειδική εκδήλωση για μια περιήγηση στα ευρήματα και την Ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής και του Τουρισμού Υγείας, που επίσης έχει τις ρίζες του στη χώρα μας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top