Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ξενοδοχείου Terra Maltese Natural Retreat στη Μύκονο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Μάιος 2018, 14:43

Η ανακαίνιση διήρκησε τέσσερις μήνες και περιλάμβανε και τα 30 δωμάτια του ξενοδοχείου, τα οποία αναβαθμίστηκαν πλήρως και ανακατασκευάστηκαν εξ’αρχής με νέα σύγχρονα υλικά.


H ανακαίνιση του ξενοδοχείου Terra Maltese Natural Retreat στη Μύκονο ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2018 και ξεκίνησε κανονικά τη λειτουργία του την 1η Μαΐου. Η ανακαίνιση διήρκησε τέσσερις μήνες και περιλάμβανε και τα 30 δωμάτια του ξενοδοχείου, τα οποία αναβαθμίστηκαν πλήρως και ανακατασκευάστηκαν εξ’αρχής με νέα σύγχρονα υλικά και σύμφωνα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Η ανακαίνιση περιλάμβανε επίσης και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε μια έκταση 10 στρεμμάτων, σε 6 ανεξάρτητα συγκροτήματα δωματίων τα οποία προσφέρονται για χαλάρωση και ξεκούραση σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Μακριά από το θόρυβο των αυτοκινήτων και της πόλης, χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά ενός λόφου και φυσικά ενσωματωμένο στη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής, βρίσκεται μόλις 700μ. από την παραλία της Φτελιάς και 5 χλμ. από την πόλη της Μυκόνου.

Το ανοιχτό πεδίο από όλες τις πλευρές όσο φτάνει το μάτι, η θέα της φύσης και της θάλασσας, δίνουν μια αίσθηση ελευθερίας και ολοκλήρωσης. Η αρχιτεκτονική των κτιρίων και η εσωτερική διαμόρφωση παραπέμπουν αβίαστα στο παραδοσιακό, κυκλαδίτικο στυλ, με την πρόσφατη ανακαίνιση να αναδεικνύει περισσότερο το ενδιαφέρον για την απλότητα και την άνεση του επισκέπτη. Με παροχές που επιβεβαιώνουν την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής, πρωινό και εστιατόριο με εξαιρετικό μενού, πρόσβαση με Ι.Χ. και λεωφορείο, παραλία σε απόσταση που καλύπτεται με τα πόδια και φιλική εξυπηρέτηση, το Terra Maltese Natural Retreat κερδίζει τις εντυπώσεις αμέσως και μέχρι το τέλος της διαμονής των επισκεπτών. Αγαπημένο χαρακτηριστικό των επισκεπτών; Η μεγάλη ταράτσα του ξενοδοχείου με την υπέροχη θέα στη θάλασσα, στον ανοιχτό ορίζοντα, όπου απολαμβάνουν το πρωινό και το δείπνο τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top