Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ εταιρεία fmw κυκλοφορεί 10 δωρεάν οδηγούς Κύπρου και Ελλάδας
Τουριστικοί οδηγοί

Η εταιρεία fmw κυκλοφορεί 10 δωρεάν οδηγούς Κύπρου και Ελλάδας

Οι τουριστικοί οδηγοί – χάρτες με το όνομα 'Pocket Tourist Guide' για την Κύπρο, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, τη Ρόδο, η Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κέρκυρα, τον Μαραθώνα και τον Βόλο – Πήλιο θα εκδοθούν σε χιλιάδες αντίτυπα, θα διανεμηθούν δωρεάν στους τουρίστες κάθε περιοχής τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σε μεγάλη τουριστική προβολή της Κύπρου και της Ελλάδας προβαίνει και φέτος το καλοκαίρι η εταιρεία Επικοινωνίας, Δημοσιότητας, Εκδόσεων, Διαφημίσεων και Συνεδρίων fmw financial media way. Πιο συγκεκριμένα, η fmw προχωρά στην έκδοση 10 τουριστικών οδηγών – χαρτών, με το όνομα “Pocket Tourist Guide” για την Κύπρο, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, τη Ρόδο, η Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κέρκυρα, τον Μαραθώνα και τον Βόλο – Πήλιο. Οι τουριστικοί οδηγοί, που θα εκδοθούν σε χιλιάδες αντίτυπα, θα διανεμηθούν δωρεάν στους τουρίστες κάθε περιοχής τους καλοκαιρινούς μήνες.

Επίσης, η fmw ετοιμάζει και θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου τον ετήσιο πολυσέλιδο τουριστικό οδηγό της, με το όνομα “Διακοπές Ελλάδας”, ο οποίος απευθύνεται στις 400.000 περίπου Κύπριους που προτιμούν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Στον οδηγό θα υπάρχουν αναλυτικές περιγραφές (ιστορικές, γεωγραφικές) για όλες τις περιοχές της Ελλάδας, καθώς και προτάσεις για ξενοδοχεία, για τις καλύτερες παραλίες, για τα “in” στέκια διασκέδασης, για τα μουσεία, για εκδρομές, στοιχεία για τις ναυτιλιακές συνδέσεις καθώς και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τους ταξιδιώτες στην Ελλάδα.

Ακόμα, η fmw εμπλουτίζει συνεχώς με νέο περιεχόμενο τη δυναμική ιστοσελίδα της grvisit.com, όπου οι επισκέπτες της μπορούν να βρουν τα πάντα για τα ταξίδια τους στην Ελλάδα (αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα ενοικιάσεως, ναυτιλιακές γραμμές, εστιατόρια, νυκτερινά κέντρα, καταστήματα, μουσεία, κ.λπ.), κάνοντας εντελώς δωρεάν online κρατήσεις θέσεων.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024