Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΆνοιξε τις πόρτες του το Blue Lagoon City Hotel στην Κω
Ξενοδοχεία

Άνοιξε τις πόρτες του το Blue Lagoon City Hotel στην Κω

To Blue Lagoon City Hotel στην Κω είναι το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου που θα λειτουργεί όλο το χρόνο.

Ο Όμιλος Blue Lagoon ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του νέου ξενοδοχείου Blue Lagoon City Hotelστην πόλη της Κω. Σημειώνεται ότι ο όμιλος λειτουργεί έξι ξενοδοχειακές μονάδες.
Τέσσερις από αυτές βρίσκονται στο νησί της Κω και δύο στη Χαλκιδική. To Blue Lagoon City Hotel είναι το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου που θα λειτουργεί όλο το χρόνο. Αποτελείται από 133 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες στην “καρδιά” της Κω και σε απόσταση μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι και την κεντρική αγορά. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εστιατόριο με πλούσιο μπουφέ πρωινού και a la carte βραδινό, ένα κοκτέιλ μπαρ και ένα σνακ μπαρ. Οι υπηρεσίες Spa προσφέρουν ένα γαλήνιο περιβάλλον, ιδανικό για αναζωογόνηση και ικανοποίηση όλων των αισθήσεων. Εκτός από το Spa το ξενοδοχείο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο σύγχρονο γυμναστήριο, εσωτερική και εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα και αίθουσα συνεδριάσεων χωρητικότητας 30 ατόμων.
Το Blue Lagoon City Hotel, ενδείκνυται τόσο για ζευγάρια, όσο και για επαγγελματικά, εταιρικά και ομαδικά ταξίδια, προσφέροντας ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024