Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά καταλύματα

ΣΕΤΚΕ: Τα πρώτα 20 τουριστικά καταλύματα εκπαιδεύθηκαν για το 'Καλάθι Πρωινού'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Μάιος 2018, 15:33

Η εκπαίδευση των τουριστικών καταλυμάτων που αιτήθηκαν την ένταξή τους στο πρόγραμμα 'Καλάθι Πρωινού' υλοποιήθηκε από το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας.


Με σκοπό το σήμα “Καλάθι Πρωινού” να αποτελέσει “σφραγίδα” ποιότητας και διαφοροποίησης για τα μικρά τουριστικά καταλύματα της χώρας, που έχουν επενδύσει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους, η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ) πραγματοποίησε το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο 20 επιχειρήσεων μικρών τουριστικών καταλυμάτων στη Ρόδο.

Η εκπαίδευση των τουριστικών καταλυμάτων που αιτήθηκαν την ένταξή τους στο πρόγραμμα “Καλάθι Πρωινού” υλοποιήθηκε από το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η τελική πιστοποίηση τους από την εταιρεία πιστοποιήσεων Eurocert.

Στο χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει από τότε που παρουσιάστηκε επίσημα η συγκεκριμένη υπηρεσία-πρωτοβουλία της ΣΕΤΚΕ, στη διεθνή έκθεση xenia 2017, μέχρι σήμερα, σημειώνεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τα τουριστικά καταλύματα για την ένταξή τους στο πρόγραμμα, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η εκπαίδευση και η πιστοποίηση επιχειρήσεων τουριστικών καταλυμάτων και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Το “Καλάθι Πρωινού”, ένα καλάθι γεμάτο από αγνά, παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας, αναμένεται να λειτουργήσει σα “γέφυρα” ανάμεσα στην ελληνική φιλοξενία και τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας, σαν αναπτυξιακό εργαλείο μεταξύ του ελληνικού τουρισμού και της διαμονής με την εγχώρια παραγωγή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top