Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το ξενοδοχείο Out Of The Blue φιλοξενεί τα βραβεία Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards 2018

Άγγελος Ρεστάνης - 29 Μάιος 2018, 16:05

Ηγέτες του κλάδου του τουρισμού από όλο τον κόσμο θα παραστούν στην τελετή που θα απονείμει το Signum Virtuitis. Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν την σφραγίδα της αριστείας των ομίλων που βραβεύονται.


Το Out Of The Blue, Capsis Elite Resort θα φιλοξενήσει στις 6 Οκτωβρίου 2018 τα φετινά βραβεία του Διεθνούς Οργανισμού Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA), γνωστά και ως “Oscars of Luxury”. Ηγέτες του κλάδου του τουρισμού από όλο τον κόσμο θα παραστούν στην τελετή που θα απονείμει το Signum Virtuitis. Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν την σφραγίδα της αριστείας των ομίλων που βραβεύονται και εκτός άλλων η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ιδανική ευκαιρία για υψηλού επιπέδου γνωριμίες και δικτύωση. Τη λίστα καλεσμένων εμπλουτίζουν πολυάριθμοι VIP, όπως ο πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, η πριγκίπισσα Costanza della Torre e Tasso και η πριγκίπισσα Nathalie του Hohenzollern.

Τα βραβεία θα πλαισιωθούν από λαμπερή δεξίωση κοκτέιλ και πλούσιο δείπνο-γκαλά.

Ο Khalil EL-Mouelhy, πρόεδρος των βραβείων, σχολίασε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα πραγματοποιήσουμε την 6η τελετή απονομής βραβείων στο νησί της Κρήτης. Το νησί φιλοξενεί μερικά αληθινά διαμάντια όσον αφορά στα ξενοδοχεία και είναι ένας συνεχώς αυξανόμενος τουριστικός προορισμός. Το Out of the Blue, Capsis Elite Resort, με την εκπληκτική του τοποθεσία, διαθέτει όλες τις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που απαιτούνται για αυτή την ξεχωριστή και απαιτητική εκδήλωση και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους. Η τελετή του 2017 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ήταν μια τεράστια επιτυχία, και φέτος υπόσχεται να είναι ακόμα καλύτερη”.


Το επίπεδο των υπηρεσιών και οι πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου έχουν λάβει ήδη την αναγνώριση από τον oργανισμό SSLHLA, έχοντας κερδίσει την κατηγορία “Best Hotel & Resort in Greece” το 2017. Στόχος είναι να προσφερθεί μια καταπληκτική και μοναδική εμπειρία στους καλεσμένους, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής αλλά και καθ’όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

Η κα Ντία Καψή, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Out Of The Blue, Capsis Elite Resort, αναφέρει: “Είναι τιμή μας να φιλοξενήσουμε τα βραβεία Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle για το 2018. Έχοντας ήδη λάβει το Signum Virtuitis το 2017 ως το καλύτερο Resort στην Ελλάδα, πιστεύουμε ότι είμαστε το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει την εκδήλωση αυτή. Έχουμε εμπειρία δεκαετιών και σκοπεύουμε να προσφέρουμε μια μαγική βραδιά στους επισκέπτες μας. Με τη διακεκριμένη γαστρονομία μας, τις ξεχωριστές wellness υπηρεσίες μας και την πανέμορφη τοποθεσία μας, ανυπομονούμε να επιδείξουμε πραγματική κρητική φιλοξενία με την άποψη και το χρώμα του Ομίλου Καψή. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Οργανισμό SSLHLA για την επιλογή του ξενοδοχείου μας για αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε όλους”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top