Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Αστυπάλαιας στην ιταλική αγορά
Προβολή προορισμού

Προβολή της Αστυπάλαιας στην ιταλική αγορά

Το ρεπορτάζ θα κυκλοφορήσει στον οδηγό Marco Polo, με αφιέρωμα στα ελληνικά νησιά – 'Speciale Estate 2018', ενώ διαφημιστικά spot για την Αστυπάλαια θα προβάλλονται στο τηλεοπτικό κανάλι του Marco Polo στο διαδίκτυο καθ’όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Δημοσιογραφική αποστολή του μεγαλύτερου ιταλικού Τravel Magazine & TV Marco Polo, πραγματοποιήθηκε στην Αστυπάλαια. Η δημοσιογράφος Elisabetta Canoro και ο φωτογράφος Piergiorgio Pirrone, κατέγραψαν τις ομορφιές και τις γεύσεις  του νησιού της “θετικής ενέργειας”. Το 15σέλιδο αφιέρωμα στο Marcopolo θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2018 και αποτελεί το πρώτο αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Αστυπάλαια στην ιταλική αγορά, που δημοσιεύεται τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα το ρεπορτάζ θα κυκλοφορήσει στον οδηγό Marco Polo, με αφιέρωμα στα ελληνικά νησιά – “Speciale Estate 2018”, ενώ  διαφημιστικά spot για την Αστυπάλαια θα προβάλλονται στο τηλεοπτικό κανάλι του Marco Polo στο διαδίκτυο καθ’όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Η διοργάνωση έγινε από τον Δήμο Αστυπάλαιας, σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Ιταλία κα Ελένη Σαρικώστα.

“Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την φυσική ομορφιά του νησιού, την κουλτούρα, τις παραδόσεις, τα τοπικά προϊόντα- γαστρονομία της Αστυπάλαια και να ενδυναμώσουμε την πολύχρονη σχέση με τους Ιταλούς τουρίστες που αποτελούν κεφάλαιο για το νησί μας” δήλωσε η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Μαρία Καμπούρη.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024