Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Δρομολόγηση του Cruise Ferry 'Mykonos Palace' στη γραμμή Χανιά-Πειραιάς από τη Minoan

Άγγελος Ρεστάνης - 30 Μάιος 2018, 15:36

Η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών δεσμεύεται να υψώσει άμεσα την ελληνική σημαία στο πλοίο και να επανδρώσει το πλοίο αποκλειστικά με ελληνικά πληρώματα.


Ο πρόεδρος Emanuele Grimaldi και ο διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης, χαιρετίζουν τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, αναφορικά με την πρόθεσή του να δοθεί άδεια δρομολόγησης στο υπερσύγχρονο πλοίο της εταιρείας cruise ferry “Mykonos Palace”, στη γραμμή Χανιά - Πειραιάς - Χανιά.

Η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών δεσμεύεται, προκειμένου να λάβει έγκριση δρομολόγησης του Cruise Ferry “Mykonos Palace” στην πιο πάνω γραμμή:  

  • Να υψώσει άμεσα την ελληνική σημαία στο πλοίο.
  • Να επανδρώσει το πλοίο αποκλειστικά με ελληνικά πληρώματα, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής για την έγκριση δρομολόγησής του στην ως άνω γραμμή.
  • Να μεταβιβαστεί το πλοίο, από την 100% θυγατρική εταιρεία των Μινωικών Γραμμών, Minoan Italia Spa, στη μητρική εταιρεία, ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες που απαιτούνται.  

Η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών εκτιμά ότι, η δρομολόγηση του “Mykonos Palace”, ενός από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελή πλοία στην κατηγορία του, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στη συγκεκριμένη γραμμή, θα ενισχύσει τον υγιή ανταγωνισμό, ενώ θα βελτιώσει περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό και τον εμπορικό κόσμο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top