Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Εκλογές, νέο ΔΣ και Εκτελεστική Γραμματεία για τη FedHATTA

Τατιάνα Ρόκου - 31 Μάιος 2018, 12:30

Πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ενώ νέα μέλη στην Εκτελεστική Γραμματεία είναι η κα Ειρήνη Τόλη, ο κ. Μάριος Καμμένος, ο κ. Γιώργος Παλιούρας και η κα Λίτσα Καραμπατζάκη.


Mε νέα δυναμική για το μέλλον του κλάδου συγκλήθηκε το Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, την Τρίτη, 22 Μαΐου στην Αθήνα. Αντιπρόσωποι όλων των σωματείων-μελών της Ομοσπονδίας ανανέωσαν τη δέσμευσή τους να συμβάλλουν, ενωμένοι, με όλες τους τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του κλάδου και την επίλυση των προβλημάτων του, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού και του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου 21μελούς Διοικητικού Συμβουλίου με τριετή θητεία και στη συνέχεια συγκροτήθηκε η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας, με ισχυρή εκπροσώπηση όλων των τομέων του κλάδου.

Πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ενώ νέα μέλη στην Εκτελεστική Γραμματεία είναι η κα Ειρήνη Τόλη, ο κ. Μάριος Καμμένος, ο κ. Γιώργος Παλιούρας και η κα Λίτσα Καραμπατζάκη.

Η σύνθεση της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας είναι η ακόλουθη:

  • Πρόεδρος: Λύσανδρος Τσιλίδης, μέλος ΔΣ ΗΑΤΤΑ, πρόεδρος EMTTAAS
  • Αντιπρόεδρος: Νίκος Κελαϊδίτης, γενικός γραμματέας ΗΑΤΤΑ / αντιπρόεδρος Επιτροπής Destination & Incoming της ECTAA
  • Αντιπρόεδρος: Ειρήνη Τόλη, πρόεδρος HAPCO
  • Γενικός γραμματέας: Γιώργος Μαρούτσος, πρόεδρος Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α., μέλος των Επιτροπών Air Matters & Technology της ECTAA
  • Αναπληρωτής γενικός γραμματέας: Μάριος Καμμένος, Μέλος ΔΣ ΗΑΤΤΑ, ταμίας της ECTAA
  • Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Γιώργος Παλιούρας, γενικός έφορος ΗΑΤΤΑ, γενικός γραμματέας EMTTAAS
  • Ταμίας: Λίτσα Καραμπατζάκη, μέλος ΔΣ ΗΑΤΤΑ
  • Μέλη: Ανθόπουλος Κώστας, Βασιλικός Νίκος, Γελασάκης Αντώνης, Γιαννετάκης Σταύρος, Κατρακάζος Νίκος, Κατσίβας Κώστας, Κοντός Βασίλης, Μπερέτης Στράτος, Παγωνάκης Σάββας, Σκάγια Βασιλική, Σκρέτας Στάθης, Τριγκιλίδας Βασίλης, Φούντας Παναγιώτης, Χατζηκυριάκος Παναγιώτης.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του Τακτικού Συνεδρίου, εγκρίθηκε η τροποποίηση του Καταστατικού της Ομοσπονδίας έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης αρχαιρεσιών με ηλεκτρονικά μέσα και να διευρυνθεί η σύνθεση της Εκτελεστικής Γραμματείας ώστε να εκπροσωπούνται ισότιμα όλες οι Ενώσεις-μέλη.

Οι ενώσεις τουριστικών γραφείων που εκπροσωπούνται από την FedHATTA είναι οι ακόλουθες: Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Σύρου, Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου, Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου, Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών, Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων / IAPCO / ICCA/ ASCONET, Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης, Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων / EMTTAAS, Σύνδεσμος Τουριστικών & Ναυτικών Πρακτόρων Σάμου, Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ρεθύμνου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top