Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ παραλία Καστρί/Creta Maris βραβεύθηκε ως 'Αειφόρα Παραλία της Μεσογείου'
Αειφόρος τουρισμός

Η παραλία Καστρί/Creta Maris βραβεύθηκε ως 'Αειφόρα Παραλία της Μεσογείου'

Η βράβευση έγινε στα πλαίσια του 8ου Διεθνούς Συμποσίου-Συνεδρίου για τις αμμώδεις παραλίες, που φέτος φιλοξενήθηκε από το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας – Βιοτεχνολογίας & Θαλάσσιων Καλλιεργειών του ΕΛΚΕΘΕ στη Κρήτη.

Η παραλία του Creta Maris Beach Resort βραβεύθηκε ως μια από τις καλύτερες αειφόρες ιδιωτικά εκμεταλλευόμενες παραλίες της Μεσογείου, λαμβάνοντας τον τίτλο “Αειφόρα Παραλία της Μεσογείου”, σύμφωνα με το πρότυπο πιστοποίησης “Costa Nostrum – Sustainable Beaches“.

Την επίσημη τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Creta Maris, τίμησαν με την παρουσία τους 90 επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι συμμετείχαν στις εργασίες του 8ου Διεθνούς Συμποσίου-Συνεδρίου για τις αμμώδεις παραλίες, που φέτος φιλοξενήθηκε από το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας – Βιοτεχνολογίας & Θαλάσσιων Καλλιεργειών του ΕΛΚΕΘΕ στη Κρήτη.

Με αφορμή την εν λόγω βράβευση, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου κ. Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσε σχετικά: “Στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας είναι η παροχή αυθεντικών και ποιοτικών  υπηρεσιών φιλοξενίας με υψηλή προστιθέμενη αξία για τους επισκέπτες μας. Γι’αυτό και το φυσικό περιβάλλον είναι διαρκώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την βράβευση της παραλίας του Creta Maris Beach Resort, ως ‘Αειφόρα Παραλία της Μεσογείου’. Η πιστοποίηση αυτή, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το όραμά μας. Η παραλία Καστρί/Creta Maris να είναι ο απόλυτος προορισμός απόδρασης και χαλάρωσης στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, με μια διπλή αδιαπραγμάτευτη δέσμευση: Την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τις ανάγκες ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024