Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίIMEX 2018: Παγκόσμιο ενδιαφέρον για Συνεδριακό Τουρισμό στην Ελλάδα
Συνέδρια

IMEX 2018: Παγκόσμιο ενδιαφέρον για Συνεδριακό Τουρισμό στην Ελλάδα

Οι εκπρόσωποι του HAPCO ενημέρωσαν τους επισκέπτες από όλον τον κόσμο για τα πλεονεκτήματα διοργάνωσης συνεδρίων, σεμιναρίων και ταξιδιών κινήτρων στην Ελλάδα, πηγαίνοντας ένα βήμα εμπρός τον Συνεδριακό Τουρισμό της χώρας μας.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται από την 16η Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού ΙΜΕΧ στη Φρανκφούρτη, η οποία πραγματοποιήθηκε από 15 έως και 17 Μαΐου 2018.
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές εκθέσεις παγκοσμίως με αποκλειστικό αντικείμενο τα συνέδρια, τα σεμινάρια και τα ταξίδια κινήτρων, στην οποία συμμετείχε και ο HAPCO.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των διοργανωτών, υπολογίζεται ότι συνολικά 9.000 hosted buyers πραγματοποίησαν περισσότερες από 68.000 ατομικές συναντήσεις, παρακολούθησαν παρουσιάσεις και συμμετείχαν σε ομαδικά workshops.
Ο HAPCO – φιλοξενούμενος στο περίπτερο του ΕΟΤ- συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου για τη χώρα ως ιδανικού για συνεδριακό προορισμό και οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ενημέρωσαν τους επισκέπτες από όλον τον κόσμο για τα πλεονεκτήματα διοργάνωσης συνεδρίων, σεμιναρίων και ταξιδιών κινήτρων στην Ελλάδα, πηγαίνοντας ένα βήμα εμπρός τον Συνεδριακό Τουρισμό της χώρας μας.
Η επόμενη έκθεση ΙΜΕΧ θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Μαΐου 2019.
Η πρόεδρος του HAPCO εκλέχτηκε αντιπρόεδρος της FedHATTA

Mε νέα δυναμική για το μέλλον του κλάδου συγκλήθηκε το Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, την Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 στην Αθήνα. Αντιπρόσωποι όλων των σωματείων-μελών της Ομοσπονδίας ανανέωσαν τη δέσμευσή τους να συμβάλλουν, ενωμένοι, με όλες τους τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του κλάδου και την επίλυση των προβλημάτων του, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού και του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου 21μελούς Διοικητικού Συμβουλίου με τριετή θητεία και στη συνέχεια συγκροτήθηκε η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας, με ισχυρή εκπροσώπηση όλων των τομέων του κλάδου.
Στη σύνθεση της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας εκλέχτηκε ως Αντιπρόεδρος της FedHATTA η Ειρήνη Τόλη, πρόεδρος HAPCO, γεγονός που καταδεικνύει τη δυναμική και τη συμβολή του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO στον Συνεδριακό Τουρισμό της χώρας.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024