Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ναυτιλία

YES to Shipping Forum στα πλαίσια των Ποσειδωνίων την Παρασκευή 8 Ιουνίου

Άγγελος Ρεστάνης - 04 Ιούνιος 2018, 15:23

Το YES Forum απαρτίζεται από μια εθελοντική ομάδα 50 νέων φοιτητών και στελεχών και αποτελεί την πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου ανάμεσα σε Decision Makers της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας.


Το YES Forum βρίσκεται μια “ανάσα” από τη μεγάλη γιορτή ανοιχτού διαλόγου με το YES to Shipping Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των “Posidonia 2018” την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 στο Metropolitan Expo-Posidonia Conference Hall.
 
Το YES Forum υπό το συντονισμό της Δανάης Μπεζαντάκου, διευθύνουσας συμβούλου της Navigator Shipping Consultants απαρτίζεται από μια εθελοντική ομάδα 50 νέων φοιτητών και στελεχών και αποτελεί την πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου ανάμεσα σε decision makers της ναυτιλιακής βιομηχανίας, του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας.
 
Την έναρξη του Forum θα κηρύξει ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θεόδωρος Βενιάμης. Παράλληλα, το Forum θα συντονίσουν οι: Γεώργιος Τεριακίδης, περιφερειακός διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης –DNV GL Maritime, Γιώργος Ξηραδάκης, διευθύνων σύμβουλος, XRTC Business Consultants Ltd και πρόεδρος του Propeller Club (Port of Piraeus), η Δανάη Μπεζαντάκου, διευθύνουσα σύμβουλος της Navigator Shipping Consultants LTD και η Κατερίνα Σταθοπούλου, εκτελεστική διευθύντρια, INVESTMENTS & FINANCE LTD.
 
Το YES Forum τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και της πλειοψηφίας των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από όλη την Ελλάδα.
 
Οι συμμετέχοντες την ημέρα του συνεδρίου θα έχουν δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους, να λάβουν μέρος σε οργανωμένες επισκέψεις σε περίπτερα της Έκθεσης των Ποσειδωνίων, να παρακολουθήσουν ένα πάνελ με θέμα τα logistics και να μάθουν περισσότερα για την ιστορία της ναυτιλίας αλλά και για τους οργανισμούς που έχουν τους νέους ως κεντρικό άξονα. Το YES Forum είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ζήσουν οι νέοι την εμπειρία των Ποσειδωνίων στο έπακρο.
 
To αναλυτικό πρόγραμμα του YES Forum θα βρείτε εδώ.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top