Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Πρώτες πτήσεις της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βερόνα, Ζυρίχη και Πράγα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Ιούνιος 2018, 11:01

Η Cyprus Airways, θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Βερόνα κάθε Τετάρτη και Κυριακή, τη Ζυρίχη κάθε Τρίτη και Σάββατο και την Πράγα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.


Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη βδομάδα οι πρώτες πτήσεις της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βερόνα, Ζυρίχη και Πράγα. Και τα τρία αεροδρόμια καλωσόρισαν το αεροσκάφος της Cyprus Airways με την εθιμοτυπική υδάτινη αψίδα, και υποδέχθηκαν τους επιβάτες με απεριτίφ και δωράκια.

“Είμαστε χαρούμενοι με την έναρξη των πτήσεων μας προς Βερόνα, Ζυρίχη και Πράγα. Είμαστε σίγουροι ότι αυτοί οι προορισμοί θα είναι δημοφιλείς για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλουν στην αύξηση των τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο” δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

Η Cyprus Airways, θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Βερόνα κάθε Τετάρτη και Κυριακή, τη Ζυρίχη κάθε Τρίτη και Σάββατο και την Πράγα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Η εταιρεία προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες, όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Η Cyprus Airways προσφέρει στους επιβάτες που θα κάνουν κράτηση και θα ταξιδέψουν από τη Λάρνακα προς Βερόνα τον Ιούνιο, ειδική τιμή μετ’επιστροφής. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top