Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠρώτες πτήσεις της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βερόνα, Ζυρίχη και Πράγα
Αεροπορικές εταιρείες

Πρώτες πτήσεις της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βερόνα, Ζυρίχη και Πράγα

Η Cyprus Airways, θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Βερόνα κάθε Τετάρτη και Κυριακή, τη Ζυρίχη κάθε Τρίτη και Σάββατο και την Πράγα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη βδομάδα οι πρώτες πτήσεις της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βερόνα, Ζυρίχη και Πράγα. Και τα τρία αεροδρόμια καλωσόρισαν το αεροσκάφος της Cyprus Airways με την εθιμοτυπική υδάτινη αψίδα, και υποδέχθηκαν τους επιβάτες με απεριτίφ και δωράκια.

“Είμαστε χαρούμενοι με την έναρξη των πτήσεων μας προς Βερόνα, Ζυρίχη και Πράγα. Είμαστε σίγουροι ότι αυτοί οι προορισμοί θα είναι δημοφιλείς για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλουν στην αύξηση των τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο” δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

Η Cyprus Airways, θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Βερόνα κάθε Τετάρτη και Κυριακή, τη Ζυρίχη κάθε Τρίτη και Σάββατο και την Πράγα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Η εταιρεία προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες, όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Η Cyprus Airways προσφέρει στους επιβάτες που θα κάνουν κράτηση και θα ταξιδέψουν από τη Λάρνακα προς Βερόνα τον Ιούνιο, ειδική τιμή μετ’επιστροφής. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024