Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η μεγαλύτερη εμπορική πτήση στον κόσμο από τη Singapore Airlines

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Ιούνιος 2018, 11:43

Οι πτήσεις Σιγκαπούρη - Ν. Υόρκη ξεκινούν τον ερχόμενο Οκτώβριο. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με τα νέα Airbus A350-900ULR (εξαιρετικά-μεγάλης-εμβέλειας). Η πτήση θα διαρκεί έως 18 ώρες και 45 λεπτά, καλύπτοντας μια απόσταση 16.700 χλμ.


Η Singapore Airlines (SIA) ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου 2018 τη μεγαλύτερη σε διάρκεια απευθείας πτήση στον κόσμο μεταξύ Σιγκαπούρης - Νέας Υόρκης.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με τα νέα Airbus A350-900ULR (εξαιρετικά-μεγάλης-εμβέλειας) αρχικά τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ από τις 18 Οκτωβρίου θα αυξηθεί η συχνότητά τους με τις πτήσεις να πραγματοποιούνται καθημερινά.

Η SIA είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία στον κόσμο που παραλαμβάνει το νέο A350-900ULR, με επτά ακόμα επιβεβαιωμένες παραγγελίες. Τα αεροσκάφη θα διαθέτουν 67 καθίσματα στη Διακεκριμένη Θέση και 94 στην Premium Οικονομική. Η πτήση μεταξύ Σιγκαπούρης και Νέας Υόρκης θα διαρκεί έως 18 ώρες και 45 λεπτά, καλύπτοντας μια απόσταση 9.000nm (16.700 χλμ).

“Η Singapore Airlines ανοίγει διαρκώς νέους ορίζοντες προκειμένου να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη αεροπορική εμπειρία και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που είμαστε οι πρώτοι που πραγματοποιούμε τη συγκεκριμένη απευθείας πτήση αξιοποιώντας την τεχνολογία του Airbus A350-900ULR” δήλωσε ο CEO της Singapore Airlines, Goh Choon Phong.

Τα αεροσκάφη A350-900ULR έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν στους επιβάτες μια πιο άνετη εμπειρία, είναι ψηλοτάβανα και διαθέτουν μεγαλύτερα παράθυρα και ειδικό φωτισμό που μειώνει τα συμπτώματα του jetlag. Η κατασκευή του αεροσκάφους επιτρέπει καλύτερη ανακύκλωση του αέρα χάρη στη βελτιωμένη συμπίεση καμπίνας και των επιπέδων υγρασίας στο χώρο.

Σήμερα η Singapore Airlines διαθέτει 21 αεροσκάφη A350-900, με 46 ακόμα σε παραγγελία συμπεριλαμβανομένων και των επτά αεροσκαφών εξαιρετικά-μεγάλης-εμβέλειας (ULR). Το πρώτο A350-900ULR αναμένεται να παραδοθεί το Σεπτέμβριο, ενώ τα υπόλοιπα επτά μέχρι το τέλος του έτους.

Η εταιρεία προγραμματίζει απευθείας πτήσεις και μεταξύ Σιγκαπούρης - Λος Άντζελες που θα πραγματοποιούνται επίσης με A350-900ULR.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top