Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕνδυναμώνει η Διεθνής Ένωση Κρουαζιέρας την παρουσία της στην ανατολική Μεσόγειο
Κρουαζιέρα

Ενδυναμώνει η Διεθνής Ένωση Κρουαζιέρας την παρουσία της στην ανατολική Μεσόγειο

Η Μαρία Δεληγιάννη αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Κυβερνητικών και Δημοσίων Υποθέσεων Ανατολικής Μεσογείου, θα έχει ως βάση της την Αθήνα και θα αναφέρεται στον γενικό γραμματέα της CLIA Europe.

Η Διεθνής Ένωση Κρουαζιέρας (CLIA) ανακοίνωσε το διορισμό της κας Μαρίας Δεληγιάννη ως Εκπρόσωπο Κυβερνητικών και Δημοσίων Υποθέσεων Ανατολικής Μεσογείου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της CLIA στα “Ποσειδώνια 2018“, τη διεθνή έκθεση ναυτιλίας στην Αθήνα. Η κα Δεληγιάννη θα έχει ως βάση της την Αθήνα και θα αναφέρεται στον γενικό γραμματέα της CLIA Europe. Η κα Δεληγιάννη έρχεται στην CLIA από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εφοπλιστών (ECSA) στις Βρυξέλλες, όπου ήταν υπεύθυνη για ζητήματα ναυτικής ασφάλειας, περιβάλλοντος, καθώς και δραστηριοτήτων πλοίων υποστήριξης υπεράκτιων εγκαταστάσεων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, πρόεδρος της CLIA Europe και διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε ότι “η κα Δεληγιάννη θα εργαστεί στενά με διάφορους ναυτιλιακούς οργανισμούς στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, και ιδιαιτέρως με Ελληνικούς φορείς για την προώθηση της κρουαζιέρας. Η κρουαζιέρα ειναι στενά συνδεδεμένη με τη ναυτιλία σε θέματα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και συμβάλλει ενεργά στην προστασία των ωκεανών για τις μελλοντικές γενιές”.

Από αριστερά, ο κ. Ανδρέας Χρυσοστόμου, γενικός γραμματέας της CLIA Europe, η κα Μαρία Δεληγιάννη, εκπρόσωπος Κυβερνητικών και Δημοσίων Υποθέσεων ανατολικής Μεσογείου, o κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, πρόεδρος της CLIA Europe και διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises και η κα Ελένη Πολυχρονοπούλου, πρόεδρος του HEMEXPO.

Ο γενικός γραμματέας της CLIA Europe κ. Ανδρέας Χρυσοστόμου σχολίασε: “Αυτή η νέα θέση ενισχύει την παρουσία μας στην Ευρώπη και μας επιτρέπει να οικοδομήσουμε στενότερους και ισχυρότερους δεσμούς με όλους τους ενδιαφερόμενους της Ανατολικής Μεσογείου. Η Μαρία φέρνει στον οργανισμό μια πλούσια ναυτική γνώση και προσβλέπουμε στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην  ευρύτερη περιοχή“.

Tέλος, η κα Δεληγιάννη δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που εντάχθηκα στο δυναμικό της CLIA και ανυπομονώ να αναπτύξω αυτό το νέο ρόλο και να χτίσουμε την εικόνα της κρουαζιέρας στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Ο στόχος μου είναι να αναδείξω τη σημασία της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου για την κρουαζιέρα και να ανοίξουμε καινούργιους προορισμούς. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους τοπικούς φορείς για την επίτευξη αυτού του σκοπού”.

Στη φωτογραφία, από αριστερά, ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, πρόεδρος της CLIA Europe και διευθύνων δύμβουλος της Celestyal Cruises, η κα Μαρία Δεληγιάννη, εκπρόσωπος Κυβερνητικών και Δημοσίων Υποθέσεων Ανατολικής Μεσογείου και ο κ. Ανδρέας Χρυσοστόμου, γενικός γραμματέας της CLIA Europe.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024