Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ιατρικός τουρισμός

Επιτυχημένο το IMTJ Medical Travel Summit 2018, με συμμετοχή 35 χωρών και 330 συνέδρων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Ιούνιος 2018, 10:35

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν επιμέρους ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν για συγκεκριμένους τομείς, όπως ταξίδια γονιμότητας, οδοντιατρικά ταξίδια, τουρισμό ευεξίας κ.λπ., στους οποίους η χώρα μας έχει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.


Σημαντική απήχηση είχε διεθνώς το συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας “IMTJ Medical Travel Summit 2018”, που διοργανώθηκε από το International Medical Travel Journal και το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΚΕΔΕ, στην Αθήνα, στις 21-24 Μαΐου 2018.
Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 330 εκπρόσωποι φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού υγείας από 35 χώρες του κόσμου. Κορυφαίοι ομιλητές μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου και ως άριστοι γνώστες του αντικειμένου προσέφεραν τη δυνατότητα στου σύνεδρους να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να ανταποκριθούν στα συνεχώς εξελισσόμενα δεδομένα σε αυτόν τον τομέα.Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν επιμέρους ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν για συγκεκριμένους τομείς, όπως ταξίδια γονιμότητας, οδοντιατρικά ταξίδια, τουρισμό ευεξίας κ.λπ., στους οποίους η χώρα μας έχει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.Σχολιάζονται το θέμα ο Keith Pollard, επικεφαλής έκδοσης του IMTJ και εκτελεστικός πρόεδρος της LaingBuisson International δήλωσε: “Το συνέδριο ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, όχι μόνο όσον αφορά στην υποστήριξη από τους εκπροσώπους και τους χορηγούς, αλλά και την ποιότητα του περιεχομένου των ομιλητών μας. Αυτό που θα συνεχίσει να διαφοροποιεί την IMTJ Medical Travel Summit είναι η δέσμευσή μας στην ουσία, αποφεύγοντας την υπερβολή  και τη διαφημιστική τάση που παρατηρείται σε αρκετές δραστηριότητες του τομέα τουρισμού υγείας, παρέχοντας μια ειλικρινή και ρεαλιστική αξιολόγηση της τρέχουσας αγοράς και εξετάζοντας το μέλλον των ιατρικών ταξιδιών”.Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος ΕΛΙΤΟΥΡ, ΙΣΑ, ΚΕΔΕ τόνισε: “Η σημαντική αυτή διοργάνωση κατάφερε να συγκεντρώσει στη χώρα μας τους καλύτερους στον τομέα του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως, για να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους που μπορούν να διασφαλίσουν τη μακρόχρονη ανάπτυξη αυτού του κλάδου. Ενώνουμε τις δυνάμεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιατρικό κόσμο και την επιστημονική κοινότητα της Ελλάδας ανά τον κόσμο καθώς και τις επιχειρήσεις από τον κλάδο της ιδιωτικής υγείας, του τουρισμού, του εναλλακτικού τουρισμού και της ευεξίας, για τον κοινό στόχο. Όραμα μας είναι η Ελλάδα ως αρχαία ‘Μέκκα’ της Ιατρικής και σύγχρονη νησίδα ταξιδιωτικής υγείας, να ανοίξει και πάλι το παράθυρο της  ιατρικής γνώσης στον κόσμο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top