Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤο 1ο Business & Tourism Forum Ελλάδας και Χωρών VISEGRAD στα πλαίσια της 4ης Grecka Panorama
Εκθέσεις

Το 1ο Business & Tourism Forum Ελλάδας και Χωρών VISEGRAD στα πλαίσια της 4ης Grecka Panorama

Οι συμμετέχοντες στο forum που γίνεται στη Βρασοβία, θα έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν πέρα από τη δυναμική αγορά της Πολωνίας, τρεις γειτονικές χώρες (Τσεχία Ουγγαρία και Σλοβακία), μέσα από την παρουσίαση σημαντικών και ουσιαστικών δεδομένων των χωρών, αλλά και την παρουσία φορέων και εταιρειών του τουρισμού και του εμπορίου.

Η 4η Grecka Panorama και η 3η Greek Food Show θα πραγματοποιηθούν στις 30 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου 2018 στην Βαρσοβία. Πρόκειται για τις δύο μοναδικές και παράλληλες εκθέσεις για την Ελλάδα οι οποίες αναδεικνύουν και υποστηρίζουν τους σημαντικότερους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό και τις εξαγωγές.

Την 1η ημέρα της διοργάνωσης, στις 30 Νοεμβρίου 2018, θα παρουσιαστούν οι χώρες VISEGRAD στο “Business Forum Greece & VISEGRAD” με θέμα τον ελληνικό τουρισμό και τις ελληνικές εξαγωγές.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν πέρα από την δυναμική αγορά της Πολωνίας, τρεις γειτονικές χώρες (Τσεχία Ουγγαρία και Σλοβακία), μέσα από την παρουσίαση σημαντικών και ουσιαστικών δεδομένων των χωρών, αλλά και την παρουσία σημαντικών φορέων και εταιριών του τουρισμού και του εμπορίου.

Ειδικότερα σημειώνουμε ότι για τον κλάδου του τουρισμού, οι αγορές της Τσεχίας-Ουγγαρίας-Σλοβακίας και της Πολωνίας, ήδη αγαπούν και επισκέπτονται την χώρα μας.

Την Πολωνία, που διατηρεί τα σκήπτρα για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας (προβλέπονται 1,5 εκατ. επισκέπτες για το 2018), ακολουθεί η Τσεχία, η Ουγγαρία και η Σλοβακία με συνεχώς αυξανόμενες ροές τουριστών. Στόχος για το 2018 – 2019 είναι τα 2 εκατ. επισκέπτες από τις χώρες του VISEGRAD.

Για την έκθεση Grecka Panorama οι ετοιμασίες και οι ανακοινώσεις συμμετοχών για την έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς, ενώ σημαντικό ενδιαφέρον αναμένεται να σημειώσουν οι συναντήσεις “Travel Match”, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του VISEGRAD Forum στις 30 Νοεμβρίου 2018.

Οι εκθέσεις Grecka Panorama διοργανώνονται κατ αποκλειστικότητα από την εταιρεία North Events και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ,  του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της fedΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT), του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”.

Αντίστοιχα οι εκθέσεις Greek Food Show τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου, του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού “ΔΗΜΗΤΡΑ”, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, του Chef’s Club of Greece Poland Branch, και της The Greek Gourmet.

Οι εγγραφές για την Grecka Panorama και την Greek Food Show στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας PGE Narodowy, (01-02/12/2018), έχουν ξεκινήσει από τον Μάιο, με ιδιαίτερα οφέλη για τους εκθέτες του τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024