Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΆνοιξε το πολυτελές SeaScape Luxury Residences στην Κρήτη
Ξενοδοχεία

Άνοιξε το πολυτελές SeaScape Luxury Residences στην Κρήτη

Το SeaScape Luxury Residences απέχει 100 μέτρα από τη βασική παραλία της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο Κρήτης και διαθέτει 15 διαμερίσματα.

Άνοιξε το πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο SeaScape Luxury Residences στην Αγία Πελαγία, ένα γραφικό χωριό κοντά στο Ηράκλειο Κρήτης. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια και ομάδες τουριστών που αναζητούν ήσυχες διακοπές στην Κρήτη.

Το SeaScape Luxury Residences απέχει 100 μέτρα από τη βασική παραλία της Αγίας Πελαγίας και διαθέτει 15 ευρύχωρα διαμερίσματα, που περιλαμβάνουν ανέσεις ενός πολυτελούς, αλλά φιλόξενου καταλύματος διακοπών.

Στο συγκρότημα περιλαμβάνονται δύο πισίνες, σνακ μπαρ, ιδιωτικές ταράτσες ή μπαλκόνια, ξύλινα έπιπλα, πολυτελή μεγάλα κρεβάτια, πλήρως λειτουργικές κουζίνες και φούρνος και δωρεάν WiFi και κλιματισμός.

Όλα τα μπάνια προσφέρουν συμπληρωματικά προϊόντα περιποίησης και πετσέτες καθημερινά και οι επισκέπτες λαμβάνουν υποδοχή με φρούτα, μπουρνούζια και παντόφλες για ενηλίκους, πετσέτες πισίνας και ασφαλή χρηματοκιβώτια.

“Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και ως αποτέλεσμα αντιπροσωπεύει την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία, που κάνει το νησί ελκυστικό προορισμό για όλα τα είδη Ευρωπαίων επισκεπτών. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες έναν παράδεισο γαλήνης, με πολυτελείς ανέσεις, σεβόμενοι παράλληλα την ιδιωτικότητά τους”, αναφέρει ο ιδιοκτήτης κ. Δημήτρης Μαρκάκης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024