Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Ryanair, ANPAC και ANPAV υπογράφουν για αναγνώριση ένωσης πληρώματος καμπίνας της Ιταλίας

Άγγελος Ρεστάνης - 08 Ιούνιος 2018, 15:15

Η πρώτη συμφωνία αναγνώρισης πληρώματος καμπίνας στην Ιταλία επί του παρόντος αντιπροσωπεύει περισσότερα από 80 από τα +400 αεροσκάφη και περίπου το 20% του πληρώματος καμπίνας επιβατών της Ryanair.


Η Ryanair ανακοίνωσε την πρώτη συμφωνία αναγνώρισης ένωσης πληρώματος με την ANPAC και την ANPAV, η οποία θα αντιπροσωπεύει το πλήρωμα καμπίνας το οποίο εργάζεται απευθείας στην Ryanair στην Ιταλία. Η συμφωνία αυτή ακολουθεί εκτεταμένες διαπραγματεύσεις με την ANPAC και την ANPAV μετά την ανακοίνωση της Ryanair το Δεκέμβριο του 2017 ότι ήταν διατεθειμένη να αναγνωρίσει τα σωματεία για συλλογικές διαπραγματεύσεις.

Η Ryanair χαιρετίζει την εποικοδομητική δέσμευση της ANPAC και της ANPAV, η οποία οδήγησε στην υπογραφή της πρώτης συμφωνίας αναγνώρισης πληρώματος καμπίνας στην Ιταλία, η οποία επί του παρόντος αντιπροσωπεύει περισσότερα από 80 από τα +400 αεροσκάφη και περίπου το 20% του πληρώματος καμπίνας επιβατών της Ryanair. Η Ryanair προσβλέπει στη συνεργασία με την ANPAC και την ANPAV και το νεοεκλεγμένο συμβούλιο της εταιρείας Ryanair για την ολοκλήρωση ενός πρώιμου CLA για το άμεσα απασχολούμενο προσωπικό πληρώματος που εδρεύει στην Ιταλία.

Ο Chief People Officer της Ryanair, Eddie Wilson δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία αναγνώρισης με την ANPAC και την ANPAV εκ μέρους του άμεσα απασχολουμένου προσωπικού καμπίνας της Ιταλίας. Πρόκειται για την πρώτη συμφωνία αναγνώρισης ένωσης πληρώματος καμπίνας (η οποία ακολούθησε την συμφωνία με τις ενώσεις πιλότων στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία, νωρίτερα αυτό το έτος) και επιδεικνύει την εξέλιξη της Ryanair προς την οδό αναγνώρισης ενώσεων και διαπραγμάτευσης με το προσωπικό μας ανά την Ευρώπη. Οι συνομιλίες με άλλες ενώσεις πληρώματος καμπίνας στην Ευρώπη είναι σε καλό στάδιο και ελπίζουμε να υπογράψουμε επιπλέον συμφωνίες με τις ενώσεις των πιλότων και του πληρώματος καμπίνας τις ερχόμενες εβδομάδες”.

Η επιβατική κίνηση αυξήθηκε το Μάιο κατά 6%, στους 12,5 εκατ. επιβάτες
Ακόμη, η εταιρεία ανακοίνωσε τα στατιστικά στοιχεία της επιβατικής κίνησης του Μαΐου, σύμφωνα με τα οποία:

  • Η κίνηση αυξήθηκε κατά 6% φτάνοντας τους 12,5 εκατ. επιβάτες
  • Η πληρότητα αυξήθηκε κατά 1% φτάνοντας το 96%
  • Η ετήσια επιβατική έως το Μάιο αυξήθηκε κατά 8% φτάνοντας τους 132.1 εκατομμύρια επιβάτες
  • Οι απεργίες και η έλλειψη προσωπικού των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας προκαλούν την ακύρωση άνω των 1.100 πτήσεων τον Μάιο του 2018, έναντι των 43 πτήσεων που ακυρώθηκαν τον Μάιο του 2017.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top