Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διευρύνει τους προορισμούς του ο Olympic Holidays

Θοδωρής Κουμέλης - 15 February 2002, 00:00

O ειδικευόμενος τουριστικός πράκτορας για Ελλάδα και Κύπρο Olympic Holidays<.>, διεύρυνε την ποικιλία των τουριστικών προορισμών που<...>

προσφέρει στη Βρετανική αγορά, προσθέτοντας 10 ακόμα ξενοδοχεία, καθώς επίσης και ξεναγήσεις της 'κλασσικής' Ελλάδας και μια κρουαζιέρα.

Εκτός από την Ολυμπιακή Αεροπορία και την Cyprus Airways, ο Olympic Holidays προσφέρει στη νέα του μπροσούρα Olympic Gold, που μόλις κυκλοφόρησε, πτήσεις και με την British Airways, από το Heathrow προς τη Λάρνακα και την Αθήνα.

Τα νέα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, που συμπεριλαμβάνονται στην καινούργια μπροσούρα βρίσκονται στην Κύπρο, την Κρήτη, τη Ρόδο, την Κεφαλονιά, τη Σκιάθο, τη Σαντορίνη και την Ίο.

Ο κύριος Φώτης Λαμπριανίδης, εμπορικός διευθυντής του Olympic Holidays, δήλωσε στον Βρετανικό τουριστικό τύπο ότι 'πιστεύουμε ότι η Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, όπου βρίσκεται η πλειοψηφία των νέων ξενοδοχείων που συνεργαζόμαστε, θα απολαύσουν μεγαλύτερη δημοτικότητα αυτό το καλοκαίρι'.

Στο Minos Imperial Beach Resort, στην Κρήτη οι τιμές θα ξεκινούν από 479 αγγλικές λίρες για 7 διανυκτερεύσεις. Ένα άλλο πακέτο είναι 4 ή 5 διανυκτερεύσεις με ξεναγήσεις κάνοντας τον κλασικό γύρο της Ελλάδας με μια διανυκτέρευση στην Αθήνα, του οποίου η τιμή ξεκινά από 459 αγγλικές λίρες. Μια κρουαζιέρα 7 ημερών, με την Royal Olympic Cruises και το Stella Solaris, που θα επισκέπτεται 9 λιμάνια συμπεριλαμβανομένων αυτών της Ρόδου, της Πάτμου και της Κωνσταντινούπολης θα κοστίζει 579 αγγλικές λίρες.

Οι κρατήσεις που θα γίνονται νωρίς, θα μπορούν να εξοικονομήσουν μέχρι και 270 αγγλικές λίρες ανά ζευγάρι.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top