Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ο Λίβανος τιμώμενη χώρα στην 5η Athens International Tourism Expo

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Ιούνιος 2018, 09:16

Οι Λιβανέζοι τουρίστες έχουν υψηλό εισοδηματικό επίπεδο, ενδιαφέρονται για την θάλασσα, κυρίως οι νέοι, αλλά και για τον προσκυνηματικό τουρισμό, καθώς το 40% των Λιβανέζων είναι Χριστιανοί, τη γαστρονομία, το shopping αλλά και τα city breaks.


Ο Λίβανος θα είναι η “Τιμώμενη Χώρα” στην 5η Athens International Tourism Expo με ευρύτατη συμμετοχή πολλών λιβανέζικων τουριστικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον εισερχόμενο αλλά και με τον εξερχόμενο τουρισμό.

Τη κρατική αυτή συμμετοχή έχει αναλάβει το Υπουργείο Τουρισμού του Λιβάνου, σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Λιβάνου στην Αθήνα, το οποίο επέλεξε έναν πολύ μεγάλο χώρο για την φιλοξενία πολλών Λιβανέζικων τουριστικών εταιρειών, οι οποίες θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εκατοντάδες Έλληνες ξενοδόχους, τουριστικούς επιχειρηματίες αλλά και με Travel Agencies και DMC που θα συμμετέχουν στην έκθεση, είτε ως εκθέτες είτε ως επισκέπτες.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού από το Λίβανο, ειδικά μετά την έναρξη των απευθείας πτήσεων της Aegean, αλλά και της ΜΕΑ. Πέραν αυτού, την θερινή περίοδο δρομολογούνται πλέον και αρκετές πτήσεις charter. Οι Λιβανέζοι τουρίστες έχουν υψηλό εισοδηματικό επίπεδο, ενδιαφέρονται για την θάλασσα, κυρίως οι νέοι, αλλά και για τον προσκυνηματικό τουρισμό, καθώς το 40% των Λιβανέζων είναι Χριστιανοί, τη γαστρονομία, το shopping, αλλά και τα city breaks.

Λόγω του εξαιρετικού τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας ειδικότερα στην παροχή υψηλού επιπέδου τουριστικών υπηρεσιών και της εγγύτητας, ο Λίβανος αποτελεί μιά νέα αλλά σταθερά ανερχόμενη αγορά για την χώρα μας.

Η κρατική συμμετοχή του Λιβάνου, αλλά και οι Hosted Buyers που θα συμμετέχουν από το Λίβανο στην 5η Athens International Tourism Expo, θα αποτελέσουν για τους εκθέτες μία εξαιρετική ευκαιρία για Β2Β συναντήσεις και για εμπορικές συμφωνίες υψηλού επιπέδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top