Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
World Travel Awards 2018

Η ΗotelBrain διοργανωτής στην Ελλάδα της ευρωπαϊκής απονομής των World Travel Awards 2018

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Ιούνιος 2018, 10:14

Τη διοργάνωση, που θα γίνει στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 30 Ιουνίου 2018, στηρίζει το Υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ και ο Δήμος Αθηναίων, που την έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους.


H ΗotelBrain ανέλαβε να διοργανώσει στην Ελλάδα την ευρωπαϊκή απονομή των World Travel Awards 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 30 Ιουνίου 2018.“Mια τόσο σημαντική διοργάνωση για τον Τουρισμό έχει λόγο να γίνεται στη χώρα μας. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να στραφούν τα βλέμματα στην Ελλάδα, τον πιο δυναμικό τουριστικό προορισμό της Ευρώπης” δήλωσε ο πρόεδρος και ιδρυτής της HotelBrain, κ. Πάνος Παλαιολόγος.

“Η HotelBrain βραβεύεται επί τρία συνεχόμενα έτη ως η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ευρώπη. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με το ότι ο θεσμός των World Travel Awards μας εμπιστεύτηκε τη διοργάνωση για την φετινή τελετή απονομής, αποτελεί για την εταιρεία την αναγνώριση ότι διαδραματίζει έναν καίριο ρόλο στη βιομηχανία του τουρισμού” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της HotelBrain, κ. Κωνσταντίνος Ζήκος.


Ο πρόεδρος και ιδρυτής των World Travel Awards, Graham Cooke.


“Το 2018 είναι ένα πολύ ξεχωριστό έτος, καθώς γιορτάζουμε την 25η επέτειό μας ως θεσμός, και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο προορισμό για να φιλοξενήσει την φετινή τελετή  από την Αθήνα - την πανέμορφη ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Επίσης, είναι μεγάλη μας τιμή να συνεργαζόμαστε με την HotelBrain -που αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα success stories του τουρισμού. Ανυπομονώ να καλωσορίσω την ελίτ της Ευρώπης στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού στην μαγευτική Ελλάδα στις 30 Ιουνίου, σε μια από τις πιο σημαντικές βραδιές της 25χρονης ιστορίας μας” ανέφερε ο πρόεδρος και ιδρυτής των World Travel Awards, Graham Cooke.

Ο θεσμός των Παγκόσμιων Βραβείων Τουρισμού έκανε την εμφάνιση του πριν από 25 χρόνια (1993) με σκοπό να επιβραβεύει την ποιότητα και την υπεροχή σε όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας. Σήμερα θεωρούνται παγκοσμίως ως τα Όσκαρ του Τουρισμού και η ετήσια τελετή που πραγματοποιείται συγκεντρώνει τις σημαντικότερες διεθνώς προσωπικότητες του Τουρισμού. Συγκεκριμένα στα World Travel Awards θα συμμετέχει η ελίτ του Τουρισμού της Ευρώπης από κάθε τομέα της τουριστικής βιομηχανίας (αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, resorts, εταιρείες μετακίνησης, Tour Operators, ταξιδιωτικοί πράκτορες, cruise operators και θεσμικοί εκπρόσωποι ευρωπαϊκών προορισμών).

Τη διοργάνωση στηρίζει το Υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ και ο Δήμος Αθηναίων, που την έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top