Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Διεύρυνση της συνεργασίας της Ellinair με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στις αγορές-στόχους της

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Ιούνιος 2018, 10:57

Συμφωνία για στενή συνεργασία στο αμέσως επόμενο διάστημα, ανάμεσα στη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των στελεχών του εμπορικού τμήματος της αεροπορικής εταιρείας.


Προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Μπόρις Μουζενίδη, ιδρυτή και πρόεδρο του τουριστικού Ομίλου Μουζενίδη, στον οποίο ανήκει η αεροπορική εταιρεία Ellinair και με τον γενικό διευθυντή της εταιρείας, κ. Γιώργο Μασμανίδη, είχαν στις 7 Ιουνίου στην Αθήνα ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος και η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την έναρξη του αεροπορικού δρομολογίου Αθήνα – Ρόδος, στις 4 Ιουνίου και μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2018, είχε στόχο τη διερεύνηση της δυνατότητας διεύρυνσης της συνεργασίας της Ellinair με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η αεροπορική εταιρεία Ellinair συνεχώς ενισχύει και εδραιώνει τη θέση της στην αεροπορική αγορά, έχοντας παράλληλα και σημαντικό μερίδιο στις τουριστικές αγορές στόχους για τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Συνεπώς, με την παρουσία της στο Νότιο Αιγαίο, η Ellinair συνιστά ένα φυσικό σύμμαχο και συνεργάτη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στον στρατηγικό στόχο ενίσχυσης του εισερχόμενου τουριστικού ρεύματος στα νησιά της.

Η φιλοσοφία που διέπει τη δράση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον τομέα του τουρισμού, να αντιμετωπίζει ως συμμάχους και συνεργάτες όλους τους τουριστικούς οργανισμούς που στηρίζουν τον εισερχόμενο τουρισμό των νησιών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, είναι μια φιλοσοφία η οποία, σύμφωνα με την ηγεσία της, έχει αποδώσει καρπούς, έχει καταστήσει το Νότιο Αιγαίο αδιαμφισβήτητο πρωταθλητή του ελληνικού τουρισμού και έχει αγκαλιαστεί από τους ανθρώπους της αγοράς, ως το αποτελεσματικό σχέδιο δράσης, που μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα των προσπαθειών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Ο κ. Χατζημάρκος και ο κ. Μουζενίδης συμφώνησαν να υπάρξει στο αμέσως επόμενο διάστημα, στενή συνεργασία ανάμεσα στη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, υπό την εποπτεία της κας Παπαβασιλείου και των στελεχών του εμπορικού τμήματος της αεροπορικής εταιρείας, προκειμένου να αποτυπωθεί και να συμφωνηθεί το κοινό σχέδιο δράσης στις αγορές στόχους.Στη φωτογραφία, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου, ο κ. Μπόρις Μουζενίδης, ιδρυτής και πρόεδρος του τουριστικού Ομίλου Μουζενίδη και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top