Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ FEDHATTA διεκδικεί τη διοργάνωση της Japan Week στην Αθήνα
Τουριστικά γραφεία

Η FEDHATTA διεκδικεί τη διοργάνωση της Japan Week στην Αθήνα

H 'Japan Week' είναι ένα σπουδαίο γεγονός με διεθνή απήχηση που διοργανώνεται σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο και περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων, με σκοπό την προβολή του ιαπωνικού πολιτισμού και τη σύσφιξη των σχέσεων της Ιαπωνίας με τις χώρες που φιλοξενούν το γεγονός.

Στο πλαίσιο των ενεργειών για τη διεκδίκηση της Ιαπωνικής Εβδομάδας (“Japan Week”) το Νοέμβριο του 2019 στην Αθήνα, η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, παρέθεσε γεύμα εργασίας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στο γεύμα συμμετείχαν ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Yasu (Yasuhiro) Shimizu, η α’ γραμματέας Πολιτισμού, Yukiko Fujisawa, η σύμβουλος της υπουργού Τουρισμού, κα Μαρία Καλλίτση, ο πρόεδρος του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου, κ. Δήμος Βρατσάνος, το μέλος ΔΣ του ΗΑΤΤΑ, κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος και ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η πρόοδος των συντονισμένων προσπαθειών για τη διεκδίκηση του μεγάλου διεθνούς φεστιβάλ, τα πλεονεκτήματα της Αθήνας ως τόπου φιλοξενίας μιας διοργάνωσης τέτοιου επιπέδου και τα οφέλη που θα προκύψουν όσον αφορά την προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στην αγορά της Ιαπωνίας και αντίστροφα.

H “Japan Week” είναι ένα σπουδαίο γεγονός με διεθνή απήχηση που διοργανώνεται σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο και περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων, με σκοπό την προβολή του ιαπωνικού πολιτισμού και τη σύσφιξη των σχέσεων της Ιαπωνίας με τις χώρες που φιλοξενούν το γεγονός.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της FedHATTA “στόχος μας είναι να αναθερμανθούν οι σχέσεις των δύο χωρών και η αύξηση των τουριστών από την Ιαπωνία”.

Υπενθυμίζεται ότι έχει προηγηθεί συνάντηση του κ. Τσιλίδη και του κ. Βρατσάνου με τον διευθύνοντα σύμβουλο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού International Friendship Association, Shunsuke Narizumi, υπεύθυνου της διοργάνωσης “Japan Week”, κατά την οποία του παρουσιάσθηκαν τα πλεονεκτήματα της διοργάνωσης στην Αθήνα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024