Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Και δεύτερο σκάφος της Karavakia Thessaloniki Waterbus στον Θερμαϊκό

Τατιάνα Ρόκου - 11 Ιούνιος 2018, 12:36

Τα είκοσι συνολικά δρομολόγια της Karavakia Thessaloniki Waterbus με τον 'Άγιο Γεώργιο' και τον 'Κωνσταντή' είναι καθημερινά.


Στο Θερμαϊκό κόλπο αρμενίζει εδώ και τρεις μέρες ο “Άγιος Γεώργιος”, το δεύτερο σκάφος της Karavakia Thessaloniki Waterbus, που μαζί με τον “Κωνσταντή”, συμβάλλουν καθημερινά στη θαλάσσια συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης με κοντινά τουριστικά θέρετρα του νομού.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των δρομολογίων και με το δεύτερο σκάφος της Karavakia Thessaloniki Waterbus, τον ‘Άγιο Γεώργιο’, δίνοντας την ευκαιρία στους ολοένα και περισσότερους τουρίστες και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και στους ίδιους τους κατοίκους, να μετακινούνται προς τις κοντινές παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών, και αντίστροφα” τονίζει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Karavakia Thessaloniki Waterbus κ. Νίκος Τσαμασλής.

Τα πλοία της Karavakia Thessaloniki Waterbus, έχοντας αφετηρία τους το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στην Προβλήτα Α’, και κάνοντας στάση στο Λευκό Πύργο, προσεγγίζουν καθημερινά τις βραβευμένες, με “Γαλάζια Σημαία” παραλίες, της Περαίας και των Νέων Επιβατών, σε λιγότερο από μία ώρα. Τα είκοσι συνολικά δρομολόγια με τον “Άγιο Γεώργιο” και τον “Κωνσταντή” είναι καθημερινά.

Η κοινοπραξία Karavakia Thessaloniki Waterbus αποτελείται από μια ομάδα επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από Μάιο έως και Οκτώβριο. Σε ότι αφορά στα χαρακτηριστικά των πλοίων, ο πλήρως ανακαινισμένος “Κωνσταντής” έχει μήκος 24 μέτρα, και χωρητικότητα 180 επιβάτες. Διαθέτει εσωτερικό σαλόνι, αναπαυτικά καθίσματα, κλιματισμό και τηλεοράσεις. Για τα παιδιά, υπάρχει ειδική αίθουσα όπου προβάλλονται κινούμενα σχέδια ενώ υπάρχει και ειδικός χώρος θηλασμού. Λειτουργεί μπαρ σερβίροντας καφέ, αναψυκτικά, χυμούς, αλκοόλ, κρύα και ζεστά σνακ. Ο “Άγιος Γεώργιος”, με μήκος 18 μέτρα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 100 επιβάτες. Είναι ένα αξιόπλοο, καλοτάξιδο, παραδοσιακό σκαρί που διαθέτει δύο µηχανές General Motors Marine. Στο άνετο σαλόνι του με τον κλιματισμό, μπορείτε να απολαύσετε ροφήματα και σνακ, από τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Και τα δυο καραβάκια διαθέτουν τουαλέτες ενώ επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα (με λουρί), καθώς και τα ποδήλατα. Το εισιτήριο κοστίζει 3,50 ευρώ το άτομο, ανά διαδρομή, και το μειωμένο 2,50 ευρώ/διαδρομή. Ο χρόνος της διαδρομής υπολογίζεται σε 50 λεπτά της ώρας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top