Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜείωση των αφίξεων αναμένεται να έχει η Ζάκυνθος αυτό το καλοκαίρι

Μείωση των αφίξεων αναμένεται να έχει η Ζάκυνθος αυτό το καλοκαίρι

Μειώσεις κρατήσεων και ακυρώσεις κλινών που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν το 15% και πτώση των τιμών των συμβολαίων, παρατηρείται αυτή τη χρονική στιγμή στη Ζάκυνθο σε ότι αφορά την ερχόμενη […]

Μειώσεις κρατήσεων και ακυρώσεις κλινών που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν το 15% και πτώση των τιμών των συμβολαίων, παρατηρείται<...> αυτή τη χρονική στιγμή στη Ζάκυνθο<.> σε ότι αφορά την ερχόμενη τουριστική περίοδο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΑ ο υπεύθυνος τουρισμού της Νομαρχίας Γιάννης Ξένος.

Αναφερόμενος, ο κ. Ξένος, στην πρακτική που ακολουθούν οι Ευρωπαίοι tour operators, τόνισε, ότι υποχρεώνουν τους επιχειρηματίες του νησιού να υπογράψουν συμπληρωματικό συμβόλαιο με το οποίο θα αναλαμβάνουν την αποκλειστική ευθύνη για τυχόν προβλήματα δημόσιας υγιεινής που θα έχουν επιπτώσεις στους τουρίστες, κυρίως σε σχέση με την ποιότητα του νερού. Ο κ. Ξένος τέλος έκανε λόγο και για μειωμένο ενδιαφέρον των επιχειρηματιών και φορέων του νησιού στη συμμετοχή τους στις τουριστικές εκθέσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024