Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Ξεκίνησε η νέα αεροπορική σύνδεση της Πάρου με την Πράγα

Τατιάνα Ρόκου - 11 Ιούνιος 2018, 15:35

Τα εποχιακά δρομολόγια από τη πόλη της Πράγας αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 2 Οκτωβρίου, με τις πτήσεις να πραγματοποιούνται κάθε 11 ημέρες (Τρίτη ή Παρασκευή) και το επόμενο δρομολόγιο να είναι προγραμματισμένο για τις 19 Ιουνίου.


Οι φορείς του νησιού υποδέχθηκαν το πρωί της Παρασκευής 8 Ιουνίου τους 88 επιβάτες της πρώτης απευθείας πτήσης από την πρωτεύουσα της Τσεχίας

Τα εποχιακά δρομολόγια από τη πόλη της Πράγας αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 2 Οκτωβρίου, με τις πτήσεις να πραγματοποιούνται κάθε 11 ημέρες (Τρίτη ή Παρασκευή) και το επόμενο δρομολόγιο να είναι προγραμματισμένο για τις 19 Ιουνίου.

Οι απευθείας πτήσεις charter θα γίνονται με αεροπλάνα τύπου Boeing 737 της SmartWings, που ανήκει στην μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Τσεχίας SmartWings Είναι χωρητικότητας 120 ατόμων και θα διακινεί τουρίστες από 4 τσέχικα τουριστικά γραφεία με προορισμό την Πάρο και τη Νάξο. Από πλευράς Δήμου Πάρου, επεφύλαξε θερμή υποδοχή η αντιδήμαρχος κα Δώρα Σαρρή-Παπακυρίλλου στον Κυβερνήτη, το προσωπικό και τους πρώτους επισκέπτες από την Πράγα. Παράλληλα, ευχαρίστησε την εκπρόσωπο της Travel Services A.S.για την εμπιστοσύνη στις προοπτικές που έχει ο τόπος και την παρουσία τους στο νησί.

Ο Κυβερνήτης του σκάφους με τη σειρά του δήλωσε εξαιρετικά χαρούμενος που βρίσκεται στη Πάρο προκείμενου να εγκαινιάσει τη σύνδεση του νησιού με την Πράγα και την Τσεχία. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της καριέρας του που ένας Δήμος υποδέχεται τον ίδιο και το προσωπικό της πτήσης τόσο φιλόξενα, δημιουργώντας έτσι συνθήκες εμπέδωσης καλύτερης συνεργασίας.Ο δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος επεσήμανε: “Η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Πράγας με την Πάρο, θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας στο νησί μας. Θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις και τις επαφές με ταξιδιωτικούς πράκτορες και εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, προκειμένου να καταρτίσουμε ένα σχέδιο πρότασης που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων δρομολογίων από την Ελλάδα και το εξωτερικού και θα συμβάλει στην αειφόρο ανάπτυξη του τόπου μας. Η σημερινή ημέρα είναι μόνο η αρχή των αποτελεσμάτων των συντονισμένων ενεργειών μας όλο αυτό το διάστημα. Είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top