Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟι Ολλανδοί προτιμούν διαμερίσματα για τις διακοπές τους στην Ελλάδα
Τάσεις

Οι Ολλανδοί προτιμούν διαμερίσματα για τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Η ζήτηση για μεγαλύτερα διαμερίσματα ως μέρος διαμονής είναι όλο και πιο δημοφιλής, ενώ η ηπειρωτική Ελλάδα -ιδιαίτερα η Πελοπόννησος- είναι δημοφιλής για κατασκήνωση.

Όταν οι Ολλανδοί έρχονται διακοπές στην Ελλάδα, οι περισσότεροι από αυτούς προτιμούν να μείνουν σε διαμερίσματα και όχι σε ξενοδοχεία. Από μια online έρευνα της ιστοσελίδας Griekenland.net, σε 1.300 επισκέπτες της, φαίνεται ότι το 50% επιλέγει ένα διαμέρισμα ως κατάλυμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ελλάδα. Τα ξενοδοχεία (32%) είναι επίσης δημοφιλή για τους Ολλανδούς όταν πρόκειται για μια επίσκεψή τους στη χώρα μας.

Η ενοικίαση μιας βίλας αυξάνεται όλο και περισσότερο ως επιλογή διαμονής από τους Ολλανδούς τουρίστες. Το 7% θα ήθελε να μείνει σε μια (πολυτελή) βίλα σε κάποιον ελληνικό προορισμό. Αυτό το είδος καταλύματος προτιμάται, καθώς οι οικογένειες θέλουν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί στις διακοπές τους και επιθυμούν να έχουν ένα δικό τους χώρο για να χαλαρώσουν.

Άλλα συμπεράσματα από την έρευνα της Griekenland.net είναι:

  • Το να περάσουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους είναι κάτι που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους για τις διακοπές.
  • Η ζήτηση για μεγαλύτερα διαμερίσματα ως μέρος διαμονής είναι όλο και πιο δημοφιλής.
  • Οι Ολλανδοί προτιμούν ένα διαμέρισμα τριών δωματίων αντί για διαμονή σε σπίτι δύο δωματίων.
  • Μία μικρή ομάδα ερωτηθέντων (6%) θα ήθελε να πάει για κάμπινγκ στην Ελλάδα στις διακοπές του.
  • Η ηπειρωτική Ελλάδα, ιδιαίτερα η Πελοπόννησος, είναι δημοφιλής για κατασκήνωση.
  • Μόλις το 2% των ερωτηθέντων προτιμά να διαμείνει εν πλω κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα (σε κρουαζιερόπλοιο ή σε ιστιοπλοϊκό σκάφος).
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024