Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Expedia Add-On Advantage: Κρατήσεις ξενοδοχείων ανεξάρτητα απο τις πτήσεις

Θοδωρής Κουμέλης - 12 June 2018, 11:33

Με το 'Expedia Add-On Advantage' οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικά ένα ταξιδιωτικό πακέτο χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν ταυτόχρονα όλα τα μέρη του, καθώς θα μπορούν να κάνουν κράτηση του ξενοδοχείου οποιαδήποτε στιγμή πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους.


Με το 46% των Αμερικανών ταξιδιωτών να προτιμούν να κάνουν ξεχωριστή κράτηση για την πτήση και το ξενοδοχείο τους, η Expedia δίνει τώρα τη δυνατότητα στους πελάτες της να κάνουν κράτηση ξενοδοχείου με έκπτωση, μετά την αγορά των αεροπορικών τους εισιτηρίων, μέσα από την πλατφόρμα της.

Η εταιρεία θα λανσάρει το “Expedia Add-On Advantage”, επιτρέποντας στους πελάτες της να δημιουργήσουν ουσιαστικά ένα ταξιδιωτικό πακέτο χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν ταυτόχρονα όλα τα μέρη του, καθώς θα μπορούν να κάνουν κράτηση του ξενοδοχείου οποιαδήποτε στιγμή πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους.

Ο Aaron Price, ανώτερος αντιπρόεδρος Διεθνούς Μάρκετινγκ της Expedia, αποκάλεσε την κράτηση ενός πακέτου ”έναν εξαιρετικό τρόπο για οικονομία”, αλλά ότι, την ίδια στιγμή, η κράτηση των επιμέρους στοιχείων του ”απαιτεί περισσότερο σχεδιασμό και χρήματα προκαταβολικά, από το να προσέθετε ο πελάτης ένα ξενοδοχείο αργότερα στην κράτησή του”.

”Θέλουμε να μετριάσουμε αυτήν την πίεση, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να έχουν το χρόνο για να εξερευνήσουν τις γειτονιές που θα μείνουν, να συγκρίνουν τις ανέσεις των ξενοδοχείων, να διαβάσουν κριτικές πελατών κ.λπ. Επομένως, η λογική μας για το ‘Add-On Advantage’ είναι ουσιαστικά μια προσαρμογή στις τρέχουσες προσφορές μας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών” είπε ο Price.

Δήλωσε ακόμη ότι οι πελάτες του “Add-On Advantage” θα κάνουν εξοικονόμηση 43% κατά μέσο όρο και ότι το πρόγραμμα δημιουργεί ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τη Expedia. ”Η τουριστική βιομηχανία είναι ένα πολύ ευρύ τοπίο και θα έλεγα, μέσω της έρευνας που έχω κάνει ότι δε φαίνεται κανείς άλλος να έχει παρουσιάσει ένα πρόγραμμα σαν αυτό”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top