Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ TUI προειδοποιεί τους πελάτες της για απάτη στο Facebook
TOs

Η TUI προειδοποιεί τους πελάτες της για απάτη στο Facebook

Η σελίδα ζητά από τους χρήστες να εγγραφούν με τα προσωπικά τους στοιχεία, ώστε να μπορέσουν να επικοινωνήσουν εάν κερδίσουν. Μια ψεύτικη σελίδα, με προσφορές 150 πακέτων για δύο άτομα στην Κύπρο, έχει ήδη λάβει περίπου 20.000 likes.

Η TUI προειδοποιεί τους πελάτες της σχετικά με απάτη στο Facebook που χρησιμοποιεί το όνομά της. Η σελίδα στο Facebook που παρουσιάζεται ως TUI, κάνει το γύρο του διαδικτύου και δηλώνει ότι προσφέρει την ευκαιρία στους χρήστες να κερδίσουν δωρεάν διακοπές. Η σελίδα ζητά από τους χρήστες να εγγραφούν με τα προσωπικά τους στοιχεία, ώστε να μπορέσουν να επικοινωνήσουν εάν κερδίσουν.

Μια ψεύτικη σελίδα, με προσφορές 150 πακέτων για δύο άτομα στην Κύπρο, έχει ήδη λάβει περίπου 20.000 likes. Ένας άλλος ψεύτικος διαγωνισμός ισχυρίζεται ότι προσφέρει διακοπές στα Bora Bora, σύμφωνα με το τοπικό βρετανικό Μέσο “Wales Online“.

Εκπρόσωπος της TUI δήλωσε στην εφημερίδα: “Γνωρίζουμε τη συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με το σήμα της TUI. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους πελάτες μας τη σημασία της επαλήθευσης της αυθεντικότητας της εκάστοτε σελίδας πριν από την αλληλεπίδραση με αυτήν, η οποία μπορεί εύκολα να ελεγχθεί αναζητώντας το μπλε ‘tick’ δίπλα στο όνομά της. Έχουμε αναφέρει το γεγονός στο Facebook και έχουν ενημερωθεί για να την κλείσουν όσο το δυνατόν συντομότερα”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024