Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤο Santorini Palace των Μινωικών Γραμμών δρομολογείται στις Κυκλάδες
Ακτοπλοΐα

Το Santorini Palace των Μινωικών Γραμμών δρομολογείται στις Κυκλάδες

Το πλοίο μπαίνει στη νέα γραμμή Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ίο – Πάρο – Μύκονο και μπορεί να φιλοξενήσει 1.160 επιβάτες, 38 μέλη πληρώματος και 100 Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Ξεκινά σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου τα καθημερινά δρομολόγιά του από το λιμάνι του Ηρακλείου, το υπερσύγχρονο High Speed Ferry “Santorini Palace” των Μινωικών Γραμμών.

Η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία που διαπνέει την εταιρεία για επιλεκτικές επενδύσεις και αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας, δρομολογεί στις Κυκλάδες ένα ultra luxurious ταχύπλοο, “με σκοπό να ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας στην ακτοπλοΐα και να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της στην ποιοτικότερη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών”.

Το H/S/F Santorini Palace θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, από το λιμάνι του Ηρακλείου, στη νέα γραμμή Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ίο – Πάρο – Μύκονο.

Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 1.160 επιβάτες, 38 μέλη πληρώματος και 100 Ι.Χ. αυτοκίνητα. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 38 κόμβων. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Προσφέρει δύο επίπεδα θέσεων αεροπορικού τύπου, ένα επίπεδο 104 πολυτελών καθισμάτων διακεκριμένης θέσης, πέντε μοντέρνα σνακ μπαρ και ένα κατάστημα με αξεσουάρ κα είδη ταξιδίου για αγορές εν πλω.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024