Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Επιστολή διαμαρτυρίας από τους τουριστικούς πράκτορες της Κέρκυρας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Φεβρουάριος 2002, 00:00

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλαν προς τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, τον υπουργό Γεωργίας κ. Γεώργιο Δρυ, τους Βουλευτές Νομού Κερκύρα<.>ς<...>

κ. Ευτύχη Κοντομάρη, κ. Σπύρο Σπύρου, τον γ.γ. τουρισμού κ. κ. Δημήτρη Γεωργαράκη, τον πρόεδρο του ΕΟΤ, κ. κ. Γιάννη Πατέλλη, και τον πρόεδρο της ΠΟΕΤ, κ. κ. Μάριο Τριβυζά, ο Σύνδεσμος των Πρακτόρων Κέρκυρας, σχετικά με κινήσεις που πρόκειται να γίνουν στον νησί και θα βάλουν σε κίνδυνο το περιβάλλον και το τουριστικό προϊόν της Κέρκυρας.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει ότι 'πληροφορηθήκαμε με μεγάλη ανησυχία την σχεδιαζόμενη εγκατάσταση αποθηκευτικών χώρων πετρελαίων, μαζούτ και ασφαλτικών γαλακτωμάτων στην λωρίδα της Σαγιάδας, δηλαδή μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από τα ανατολικά παράλια της Κέρκυρας, τα οποία όπως είναι γνωστό είναι γεμάτα από τουριστικές επιχειρήσεις'.

'Σε μία εποχή ιδιαίτερων ευαισθησιών για περιβαλλοντικά θέματα, εκτιμούμε ότι αν υλοποιηθεί η παραπάνω εγκατάσταση θα δημιουργήσει εξαιρετικά προβλήματα στον Τουρισμό της Κέρκυρας και της ευρύτερης περιοχής και θα αποτελέσει ακόμη και η εμφάνισή της μεγάλη δυσφήμηση για τον Τουρισμό μας'.

'Με την ιδιότητά σας, ως αρμοδίου Υπουργού για την Ανάπτυξη και τον Τουρισμό, σας παρακαλούμε να παρέμβετε, έτσι ώστε να ματαιωθεί άμεσα η επικίνδυνη για το μέλλον της περιοχής μας βιομηχανική αυτή εγκατάσταση'.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top