Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Γνωριμία Ιταλών δημοσιογράφων με τα Διαπόντια Νησιά

Τατιάνα Ρόκου - 14 Ιούνιος 2018, 09:12

Οι αντιδήμαρχοι Μαθρακίου, Οθωνών και Ερείκουσας ξενάγησαν τους δημοσιογράφους και στα τρία νησιά.


Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας, πραγματοποιήθηκε ειδικά για τα Διαπόντια Νησιά (Μαθράκι, Οθωνούς και Ερείκουσα) δημοσιογραφική αποστολή, από 2 έως 5 Ιουνίου 2018. Στην αποστολή συμμετείχαν η γνωστή δημοσιογράφος Mariella Grossi και ο φωτογράφος Giovani Tagini.Η άφιξη των παραπάνω, πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας στις 2 Ιουνίου και στη συνέχεια φιλοξενήθηκαν με προσφορά του ξενοδοχείου Marbella. Την επομένη 3 Ιουνίου, με την φροντίδα των αντιδημάρχων Μαθρακίου κας Νόνης Μάστορα, Οθωνών κ. Θεόδωρου Λουκανάρη και Ερείκουσας κ. Ανδρέα Γουλή, αναχώρησαν για τα Διαπόντια Νησιά, με σκάφος προσφορά του Ο.Λ.Κ.Ε.


Οθωνοί.

Οι κ.κ. αντιδήμαρχοι ξενάγησαν τους δημοσιογράφους και στα τρία νησιά, προσφέροντας τους γεύματα και δείπνα και ό,τι άλλο απαραίτητο για τους σκοπούς της αποστολής. Η φιλοξενία προσφέρθηκε από το ξενοδοχείο Acantha Boutique Hotel στην Ερείκουσα.

Τις 5 Ιουνίου η αποστολή επέστρεψε στην Κέρκυρα, όπου οι Ιταλοί δημοσιογράφοι συνέχισαν το ταξίδι της επιστροφής.


Μαθράκι.


Η κα Grossi, γράφει σε πολλά περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες, σπουδαιότερα των οποίων είναι το τουριστικό περιοδικό “DOVE”, το οποίο είναι ένα από τα δύο μεγαλύτερα (μαζί με το “Bella Europa”), καθώς και στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα corriere.it, η οποία αφορά ταξίδια και ανήκει στο μεγάλο δημοσιογραφικό συγκρότημα “Corriere Della Sera” με πολλά εκατομμύρια αναγνώστες.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ευχαριστεί όλους τους προαναφερθέντες για την προσφορά και την συμβολή τους στη σημαντική για τα Διαπόντια Νησιά δημοσιογραφική αποστολή και θα καταβληθούν προσπάθειες και για άλλες παρόμοιες δράσεις.
Στη φωτογραφία, παραλία της Ερείκουσας.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top