Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

COOK8: Ο Νέος Τόπος Εστίασης, στο Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138

Τατιάνα Ρόκου - 14 Ιούνιος 2018, 13:20

Η Διεθνής Επιθεώρηση Αρχιτεκτονικής ΔΟΜΕΣ και το Μουσείο Μπενάκη διοργανώνουν την έκθεση "COOK8: Ο Νέος Τόπος Εστίασης", παρουσιάζοντας πρωτότυπα εστιατόρια, όπως αυτά αποτυπώθηκαν σε 280 προτάσεις από 485 συντελεστές, από 24 χώρες, στον ομώνυμο Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδιασμού, με θέμα ένα χώρο εστίασης εμβαδού 30 τ.μ.


Πώς θα ήταν ένα εστιατόριο εμπνευσμένο από το αιώνιο καλοκαίρι; Ένα τελετουργικό συμπόσιο μετά από μια σκοτεινή πομπή αρωμάτων και γεύσεων; Ένας χώρος εστίασης για οκτώ μοναχικούς μέσα σε ένα σύννεφο από καθρέπτες;

Τρία απρόσμενα εστιατόρια και ακόμη 280 προτάσεις από 24 χώρες παρουσιάζονται σε χώρο 1.100 τ.μ. στην πρωτότυπη αρχιτεκτονική έκθεση COOK8.Η Διεθνής Επιθεώρηση Αρχιτεκτονικής ΔΟΜΕΣ και το Μουσείο Μπενάκη διοργανώνουν την έκθεση “COOK8: Ο Νέος Τόπος Εστίασης”, παρουσιάζοντας πρωτότυπα εστιατόρια, όπως αυτά αποτυπώθηκαν σε 280 προτάσεις από 485 συντελεστές, από 24 χώρες, στον ομώνυμο Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδιασμού, με θέμα ένα χώρο εστίασης εμβαδού 30 τ.μ.

Από τις 14 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου, στο ισόγειο του Μουσείου Μπενάκη, έκτασης 1.100m2, στην οδό Πειραιώς 138, θα παρουσιαστούν τα τρία βραβευμένα έργα υλοποιημένα σε πραγματικές διαστάσεις (κλίμακα 1:1), όπως τα φαντάστηκαν και τα σχεδίασαν οι: Κώστας Αλιβιζάτος και Ιωάννης Κιτάνης (“Glorious holistic”),  Δανάη Βλαχάκη, Δάφνη-Χριστίνα Παπαδοπούλου και Κατιάνα-Μαρία Λιόγα (“Sea sex & sun”) και Felix Chun Lam, Ziyang Luo και Yi Ran Weng (“To Nefos”). Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν μέσα στα έργα βιώνοντας μια νέα εμπειρία εστίασης.Επιπλέον, θα παρουσιαστούν και οι εννέα έπαινοι με τρισδιάστατες μακέτες, καθώς και όλες οι υπόλοιπες προτάσεις με σχεδιαστικό και εικονογραφικό υλικό.

Επιπλέον, στα εγκαίνια της έκθεσης θα είναι διαθέσιμος ο ειδικός τόμος COOK8, στον οποίο θα παρουσιάζονται οι 100 καλύτερες προτάσεις, σύμφωνα με την κρίση της επιτροπής, η οποία αποτελούνταν από τους κ.κ. Ανδρέα Αγγελιδάκη, Ζήση Κοτιώνη, Νέλλη Μάρδα και Γεώργιο Πανέτσο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top