Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το Hapimag Resort Porto Heli γιορτάζει την επαναλειτουργία του

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Ιούνιος 2018, 14:41

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών το θέρετρο ανακαινίστηκε και απέκτησε εντελώς νέα εμφάνιση. Ο αριθμός των διαμερισμάτων αυξήθηκε από 83 σε 87, ενώ αυτά εξοπλίστηκαν με ακόμα περισσότερες ανέσεις.


Μετά από μία 18μηνη περίοδο ανακαίνισης, η Hapimag γιόρτασε τα εγκαίνια επαναλειτουργίας του Porto Heli Resort στις 13 Ιουνίου 2018. Το θέρετρο με τα 87 διαμερίσματα, που βρίσκεται σε έναν απομονωμένο κόλπο στην Πελοπόννησο, είναι έτοιμο να προσφέρει στους επισκέπτες του ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Η Hapimag διευθύνει το θέρετρο για περισσότερα από 30 χρόνια στην ειδυλλιακή για διακοπές χερσόνησο της Πελοποννήσου. Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα τρία θέρετρα της Hapimag στην Ελλάδα, όπου, μαζί με αυτά στην Αθήνα και στο Δαμνόνι, προσφέρονται συνολικά περισσότερα από 300 διαμερίσματα διακοπών.Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών, το θέρετρο ανακαινίστηκε και απέκτησε εντελώς νέα εμφάνιση. Ο αριθμός των διαμερισμάτων αυξήθηκε από 83 σε 87, ενώ αυτά εξοπλίστηκαν με ακόμα περισσότερες ανέσεις, νέες κουζίνες, μπάνια, μοντέρνα έπιπλα, μεγαλύτερες τηλεοράσεις, κλιματισμό και περισσότερους χώρους σκίασης στα διευρυμένα μπαλκόνια και τις βεράντες τους. Το ποσοστό πληρότητας των διαμερισμάτων έως και τα μέσα Νοεμβρίου κυμαίνεται στο 88,5%.Οι κοινόχρηστοι χώροι και η επίπλωση του κεντρικού κτιρίου έχουν επίσης αναμορφωθεί και εκσυγχρονιστεί πλήρως. Το μέγεθος της πισίνας έχει μεγαλώσει ενώ υπάρχει και μια καλά σχεδιασμένη γαστρονομική φιλοσοφία γύρω από το εστιατόριο,  το ντελικατέσεν καθώς και το σνακ μπαρ που βρίσκεται δίπλα από την πισίνα. Η νέα διαρρύθμιση του κεντρικού κτιρίου έχει ως στόχο να προάγει την καλύτερη άμεση επαφή με τους επισκέπτες καθώς και να οδηγήσει στην άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βασική προτεραιότητα για τη Hapimag αποτελεί η αειφόρος ανάπτυξη, υιοθετώντας πρακτικές που στοχεύουν στη μείωση των αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και στην ανάδειξη των τοπικών χαρακτηριστικών και της τοπικής πολιτιστικής αξίας.Κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τα εγκαίνια, ο CEO της Hapimag Hassan Kadbi, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αφοσίωση όλων των εμπλεκομένων, δήλωσε: “Η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση, η αποφασιστικότητα, το κίνητρο, η επιμονή, η υπομονή και το πάθος είναι απαραίτητα για να επιτευχθεί κάτι ξεχωριστό. Και όλα αυτά για να διατηρήσουμε για ακόμα μία φορά αυτό το διαφοροποιό στοιχείο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top