Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιβάλλον

Διεθνής διασυρμός της Κέρκυρας για το πρόβλημα με τα σκουπίδια

Τατιάνα Ρόκου - 18 Ιούνιος 2018, 09:41

Ρεπορτάζ του τηλεοπτικού RTL Ολλανδίας ασχολείται με την κατάσταση που επικρατεί στην Κέρκυρα.


Το ζήτημα με την αποκομιδή των σκουπιδιών στην Κέρκυρα φαίνεται ότι ξεπέρασε τα εθνικά σύνορα και γίνεται γνωστό και στις τουριστικές αγορές, εκθέτοντας το νησί.

Το ολλανδικό RTL, μέλος του τηλεοπτικού δικτύου RTL Group, με έδρα το Λουξεμβούργο και τηλεοπτικούς σταθμούς σε Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία, Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία, Κροατία και Λουξεμβούργο πραγματοποίησε πρόσφατα ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στην Κέρκυρα.

Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται ακόμη δηλώσεις Ολλανδής τουρίστριας, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι σε όλη την διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το μέρος όπου θα παραθέριζε συναντούσε παντού όγκους απορριμμάτων.

Σύμφωνα με την TUI, η οποία κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων του ολλανδικού RTL, στην Κέρκυρα η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι σε διαδικασία λειτουργίας μιας νέας χωματερής. “Η TUI βρίσκεται σε συζητήσεις με τους φορείς της Κέρκυρας, τα ταξίδια ωστόσο συνεχίζονται κανονικά, καθώς η ταξιδιωτική εμπειρία δεν απειλείται εντός των μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top