Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Οι Ισπανοί παίρνουν μέτρα κατά των μεθυσμένων Βρετανών τουριστών

Άγγελος Ρεστάνης - 18 Ιούνιος 2018, 14:10

Η ισπανική αστυνομία προειδοποιεί τουρίστες για τον κίνδυνο που διατρέχουν να τους ληστέψουν συμμορίες που παραφυλούν στις περιοχές των θερέτρων για μεθυσμένους τουρίστες.


Οι αρχές στο θέρετρο Magaluf τη Μαγιόρκα πρόκειται να εισαγάγουν νέα μέτρα ώστε να μειώσουν τον αριθμό των μεθυσμένων τουριστών, απαγορεύοντας τις προσφορές δωρεάν αλκοόλ και βάζοντας όριο στο ποσοστό όσων μπορούν να πίνουν αλκοόλ στα ξενοδοχεία all-inclusive. Τα μέτρα ακολούθησε πτώση 49% στις αναζητήσεις για τον προορισμό.

Το Συμβούλιο της περιοχής Calvià της Μαγιόρκα δήλωσε ότι πιστεύει ότι τα νέα μέτρα ενάντια σε αυτό το είδος τουρισμού είναι η απάντηση στο να κερδίσουν πίσω τους τουρίστες.Εκπρόσωπος του Συμβουλίου ανέφερε: “Ο Δήμος της Calvià λαμβάνει μέτρα για να σταματήσει τους μεθυσμένους τουρίστες, που καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες αλκοόλ, προερχόμενο από επιθετικές προσφορές κάποιων μπαρ και εγκαταστάσεων. Ένα από αυτά τα μέτρα είναι η αίτηση όλα τα πακέτα προσφορών all-inclusive θα έχουν σχετικούς κανόνες και η δωρεάν κατανάλωση αλκοόλ να μηδενιστεί. Έχει ξεκινήσει και ενημερωτική καμπάνια για τα ξενοδοχεία και τις εταιρείες ψυχαγωγίας, υπενθυμίζοντάς τους τις ευθυνες που έχουν, σερβίροντας αλκοολουχα ποτά στους πελάτες τους”.

Την προηγούμενη εβδομάδα η ισπανική αστυνομία προειδοποίησε τουρίστες για τον κίνδυνο που διατρέχουν να τους ληστέψουν συμμορίες που παραφυλούν στις περιοχές των θερέτρων για μεθυσμένους τουρίστες, ιδιαίτερα στη δημοφιλή περιοχή Punta Ballena. Έχουν επίσης καταγραφεί περισταστικά με πόρνες να ληστεύουν μεθυσμένους Βρετανούς τουρίστες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top