Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines πέτυχε τον υψηλότερο δείκτη πληρότητας (80,7%) το α' 5μηνο του 2018

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Ιούνιος 2018, 15:13

Σε συνέχεια του διψήφιου ρυθμού αύξησης της επιβατικής κίνησης που κατέγραψε τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2018, ο συνολικός αριθμός των επιβατών αυξήθηκε κατά 4% το Μάιο, φτάνοντας τους 6,1 εκατ. επιβάτες και δείκτη πληρότητας 78,6.


Η Turkish Airlines, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα τα αποτελέσματα της επιβατικής κίνησης και του εμπορευματικού φορτίου, πέτυχε τον υψηλότερο δείκτη πληρότητας (LF) στην ιστορία της για τους πρώτους πέντε μήνες, φτάνοντας το 80,7%. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας διατηρεί τη θέση του στον κλάδο των αερομεταφορών παγκοσμίως, με τους υψηλούς δείκτες πληρότητας που έχει φτάσει το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά με τα αποτελέσματα της κίνησης Μαΐου 2018:

  • Σε συνέχεια του διψήφιου ρυθμού αύξησης της επιβατικής κίνησης που κατέγραψε τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2018, ο συνολικός αριθμός των επιβατών αυξήθηκε κατά 4% το Μάιο, φτάνοντας τους 6,1 εκατ. επιβάτες και δείκτη πληρότητας 78,6.
  • Το Μάιο του 2018, ο συνολικός Δείκτης Πληρότητας βελτιώθηκε κατά 1 μονάδα, με αύξηση 3.6% της χωρητικότητας (διαθέσιμες χιλιομετρικές θέσεις), ενώ ο διεθνής Δείκτης Πληρότητας αυξήθηκε κατά περίπου 1,7 μονάδες σε 78% και ο εγχώριος Δείκτης Πληρότητας σε 83%.
  • Τον Μάιο, η Βόρεια Αμερική, η Αφρική και η Άπω Ανατολή παρουσίασαν αύξηση 5, 3 και 1 μονάδας, αντίστοιχα.

Σχετικά με τα αποτελέσματα της κίνησης Ιανουαρίου - Μαΐου 2018:

  • Στο διάστημα Ιανουαρίου-Μαΐου, η αύξηση της ζήτησης και του συνολικού αριθμού των επιβατών ήταν 17% and 19% αντίστοιχα, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου χρόνου. Ο συνολικός αριθμός των επιβατών έφθασε τα 29,3 εκατομμύρια.
  • Στο διάστημα Ιανουαρίου - Μαΐου, ο συνολικός Δείκτης Πληρότητας (Load Factor) βελτιώθηκε κατά περίπου 5 μονάδες, φθάνοντας το 80,7%, καταγράφοντας τον υψηλότερο Δείκτη Πληρότητας στην ιστορία της Turkish Airlines για τους πρώτους πέντε μήνες. Ενώ ο διεθνής Δείκτης Πληρότητας βελτιώθηκε κατά 5 μονάδες, φθάνοντας το 80%, ο εγχώριος Δείκτης Πληρότητας αυξήθηκε κατά 2 μονάδες, φθάνοντας το 85%.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top