Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου βρέθηκε στη διεθνή έκθεση τουρισμού KOTFA 2018 της Σεούλ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Ιούνιος 2018, 16:00

Περίπου 60.000 τουρίστες δέχθηκε η Ελλάδα από τη Ν. Κορέα το 2017, ενώ προβλέπεται σημαντική αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών τα επόμενα χρόνια.


Στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού KOTFA 2018 στη Σεούλ της Ν. Κορέας, συμμετείχε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της στοχευμένης προβολής των προορισμών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου σε νέες αγορές.

Στην έκθεση, η περιφέρεια συμμετείχε ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ και εκπροσωπήθηκε από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τουρισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Διά Βίου Μάθησης Δωδεκανήσου, κ. Δημήτρη Πασχαλίδη.

Η Διεθνής έκθεση Τουρισμού KOTFA, με την 33χρονη ιστορία της, είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση ταξιδιών στην Κορέα, όπου συμμετέχουν 70 χώρες για να προωθήσουν τους τουριστικούς τους προορισμούς και τον πολιτισμό τους. Σημειώνεται ότι η Ν. Κορέα αποτελεί μία από τις δυναμικά εξερχόμενες τουριστικές αγορές παγκοσμίως με σημαντική ταξιδιωτική κατά κεφαλή δαπάνη. Περίπου 60.000 τουρίστες δέχθηκε η Ελλάδα από τη Ν. Κορέα το 2017, ενώ προβλέπεται σημαντική αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών τα επόμενα χρόνια.

Για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην KOTFA και τη στρατηγική της προσέγγισης των νέων τουριστικών αγορών, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει: “Η προσέγγιση και το άνοιγμα των νέων τουριστικών αγορών αποτελούν κύριο μέλημά μας. Ακολουθώντας σταθερά μία εξωστρεφή στρατηγική, προβάλλουμε στοχευμένα τα νησιά μας σε όλες τις σημαντικές ή ανερχόμενες τουριστικές αγορές. Ανοίγουμε νέους ορίζοντες στον προορισμό Νότιο Αιγαίο, χαρίζοντας σε κάθε ένα από τα νησιά μας την αναπτυξιακή προοπτική που του αξίζει”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top