Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Sir Athens, το νέο εγχείρημα της Hotelising στο κέντρο της Αθήνας

Τατιάνα Ρόκου - 20 Ιούνιος 2018, 12:19

Το ατού του Sir Athens, ενός νεοκλασικού κτιρίου 300 τ.μ., είναι η προνομιακή του θέση στην ιστορική οδό Καπλανών, στο κέντρο της πόλης.


Το καινούργιο  project της Αθήνας ονομάζεται Sir Athens και έρχεται από τη εταιρεία Hotelising: Πρόκεται για ένα design hotel που συγκεντρώνει τα απαραίτητα στοιχεία της οργανωτικής δομής μιας ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων (τμήμα υποδοχής, concierge services κ.ά.) και των παροχών του, σεβόμενο την ιδιωτικότητα του επισκέπτη, χαρίζοντας την άνεση και την ηρεμία του σπιτιού του, στο κέντρο της πόλης.

Με ατού του την προνομιακή του θέση στην ιστορική οδό Καπλανών, το Sir Athens νεοκλασικό κτίριο των 300 τ.μ. αναλαμβάνει να μυήσει τους καλεσμένους του στο πνεύμα της ελληνικής φιλοξενίας, σεβόμενο τους κλασικούς αρχιτεκτονικούς ρυθμούς της κλασικής Αθήνας προσθέτοντας arty πινελιές, δίνοντάς του ένα  σοφιστικέ στυλ.Σε απόσταση “αναπνοής” από το κέντρο της Αθήνας, o επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει την τοπική κουλτούρα, τον πολιτισμό, τις γεύσεις αλλά, κυρίως, τους ανθρώπους του προορισμού που επισκέπτεται να ζήσει στους ρυθμούς της πόλης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ελευθερία και την πολυτέλεια που θα ήθελε κάθε επισκέπτης στις διακοπές του.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top