Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Λεμεσός δημιουργεί το πρώτο της βίντεο εικονικής πραγματικότητας 360 μοιρών
Κύπρος

Η Λεμεσός δημιουργεί το πρώτο της βίντεο εικονικής πραγματικότητας 360 μοιρών

Σκοπός του βίντεο εικονικής πραγματικότητας είναι οι επισκέπτες να ταξιδέψουν στη Λεμεσό από το σπίτι τους και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ενός εικονικού ταξιδιού.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού στα πλαίσια προώθησης της Λεμεσού ως τουριστικός προορισμός, δημιούργησε ένα βίντεο εικονικής πραγματικότητας με την ονομασία “Limassol – 365 Days Active”.

Περιλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της Λεμεσού όπως το καρναβάλι, ο μαραθώνιος και το τουρνουά καλαθόσφαιρας 3on3. Επίσης, προβάλλονται η Μαρίνα Λεμεσού, το Παλιό Λιμάνι και το παραλιακό μέτωπο. Ο συνολικός χρόνος προβολής είναι 3 λεπτά, όπου δίνεται η ευκαιρία στον θεατή να παρακολουθήσει πλάνα από όποια γωνία επιθυμεί όπως εάν βρισκόταν πραγματικά εκεί.

Σκοπός του βίντεο εικονικής πραγματικότητας είναι οι επισκέπτες να ταξιδέψουν στη Λεμεσό από το σπίτι τους και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ενός εικονικού ταξιδιού. Nα πάρουν μια γεύση από τον παλμό της Λεμεσού και να συνδεθούν συναισθηματικά με την ομορφιά και τους ανθρώπους της, μιας και η εμπειρία ενός βίντεο εικονικής πραγματικότητας το επιτρέπει σε μεγάλο βαθμό.

Αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά βίντεο εικονικής πραγματικότητας που θα ακολουθήσουν. Στόχος της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού είναι να προβάλει αυτά τα βίντεο διαδικτυακά, αλλά και με ‘VR headset stand’ σε προωθητικές εκδηλώσεις, σε τουριστικές εκθέσεις, σε ομάδες δημοσιογράφων και τουριστικών συμβούλων, καθώς και στο ευρή κοινό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024