Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Η Λεμεσός δημιουργεί το πρώτο της βίντεο εικονικής πραγματικότητας 360 μοιρών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 June 2018, 13:03

Σκοπός του βίντεο εικονικής πραγματικότητας είναι οι επισκέπτες να ταξιδέψουν στη Λεμεσό από το σπίτι τους και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ενός εικονικού ταξιδιού.


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού στα πλαίσια προώθησης της Λεμεσού ως τουριστικός προορισμός, δημιούργησε ένα βίντεο εικονικής πραγματικότητας με την ονομασία “Limassol - 365 Days Active”.

Περιλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της Λεμεσού όπως το καρναβάλι, ο μαραθώνιος και το τουρνουά καλαθόσφαιρας 3on3. Επίσης, προβάλλονται η Μαρίνα Λεμεσού, το Παλιό Λιμάνι και το παραλιακό μέτωπο. Ο συνολικός χρόνος προβολής είναι 3 λεπτά, όπου δίνεται η ευκαιρία στον θεατή να παρακολουθήσει πλάνα από όποια γωνία επιθυμεί όπως εάν βρισκόταν πραγματικά εκεί.

Σκοπός του βίντεο εικονικής πραγματικότητας είναι οι επισκέπτες να ταξιδέψουν στη Λεμεσό από το σπίτι τους και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ενός εικονικού ταξιδιού. Nα πάρουν μια γεύση από τον παλμό της Λεμεσού και να συνδεθούν συναισθηματικά με την ομορφιά και τους ανθρώπους της, μιας και η εμπειρία ενός βίντεο εικονικής πραγματικότητας το επιτρέπει σε μεγάλο βαθμό.

Αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά βίντεο εικονικής πραγματικότητας που θα ακολουθήσουν. Στόχος της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού είναι να προβάλει αυτά τα βίντεο διαδικτυακά, αλλά και με ‘VR headset stand’ σε προωθητικές εκδηλώσεις, σε τουριστικές εκθέσεις, σε ομάδες δημοσιογράφων και τουριστικών συμβούλων, καθώς και στο ευρή κοινό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top