Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Hainan Airlines γιόρτασε τα 25 χρόνια της στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Ιούνιος 2018, 12:10

Στην εκδήλωση οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα της αεροπορικής εταιρείας, καθώς επίσης για την ιστορία, τα βραβεία, το Fortune Wings Club, το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια κ.λπ.


Στις 20 Ιουνίου 2018 η Hainan Airlines οργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή της στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων της αεροπορικής εταιρείας. Παραστάθηκαν ταξιδιωτικοί πράκτορες από τα μεγαλύτερα γραφεία της Ελλάδας  και δημοσιογράφοι. Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, γενικός διευθυντής της Discover the World, όπου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.


Στην εκδήλωση οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα της αεροπορικής εταιρείας, καθώς επίσης για την ιστορία, τα βραβεία, το Fortune Wings Club – Frequent Flyer Program μαζί με τις Hong Kong Airlines, Grand China Air, Lucky Air, κ.λπ. - το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια κ.λπ. Ακολούθησε μπουφές όπου δόθηκε η ευκαιρία στα στελέχη να συζητήσουν με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις.Η Hainan Airlines είναι αεροπορική εταιρεία με βάση το Haiku Meilan International Airport στην Κίνα και από το 1993 έχει δημιουργήσει 24 βάσεις στα σημαντικότερα αεροδρόμια της Κίνας, όπως το Πεκίνο, τη Σαγκάη, το Xi’an, την Guangzhou και άλλα. Σήμερα ο στόλος της φτάνει τα 207 αεροσκάφη όπου αποτελείται κυρίως από Boeing 737 και 787 καθώς επίσης και από Airbus 330. Πρόσφατα απέκτησε στο στόλο της και τα Dreamliner Boeing 787-8 και 787-9. Το δίκτυο της καλύπτει 500 domestic και international δρομολόγια και πετάει σε πάνω από 90 πόλεις και έτσι συνδέει την Κίνα με την Ασία, την Βόρεια Αμερική, την Ωκεανία, καθώς επίσης και την Ευρώπη συνδέοντας το Πεκίνο με τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, την Πράγα, το Μάντσεστερ, το Εδινβούργο και το Δουβλίνο.

Η Discover the World έχει κερδίσει τη φήμη της ως ηγέτιδα στην παγκόσμια αγορά, με επιτυχημένη ανάπτυξη ενός παγκοσμίου δικτύου 85 γραφείων σε περισσότερες από 60 χώρες και ένα χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 90 πελατών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες outsourcing πωλήσεων, μάρκετινγκ και επιχειρηματικών διαδικασιών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top