Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η 2η Grecia Panorama στο World Trade Center στο Βουκουρέστι, 19–20 Ιανουαρίου 2019

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Ιούνιος 2018, 09:56

Στο πλαίσιο της 2ης Grecia Panorama την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου διοργανώνεται Business Forum για τον τουρισμό και τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα.


Η 2η έκθεση για την Ελλάδα στην Ρουμανία Grecia Panorama από τη North Events πραγματοποιείται στις 19–20 Ιανουαρίου 2019 στο Βουκουρέστι, στο World Trade Center.

Η έκθεση έχει στόχο να παρουσιάσει μεγάλες ταξιδιωτικές προσφορές από τους σημαντικότερους Tour Operators της Ρουμανίας και τουριστικά γραφεία, ενώ παράλληλα τουριστικές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα προσκαλούνται και πάλι να δώσουν το παρόν. Η παρουσίαση περιοχών και τουριστικών προορισμών αποτελεί μία από τις κυριότερες ατραξιόν των εκθέσεων PANORAMA, καθ’ότι ο υποψήφιος επισκέπτης έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για ολόκληρο το φάσμα του τουριστικών υπηρεσιών και να μάθει παράλληλα και νέους προορισμούς. Σημαντικό στοιχείο της έκθεσης – αναπόσπαστο – αποτελούν τα ελληνικά προϊόντα, τα οποία αγαπούν οι Ρουμάνοι επισκέπτες στη χώρα μας και ταυτόχρονα έχουν δυναμική παρουσία στην αγορά τους.

Η ελληνική επιχειρηματική παρουσία στη Ρουμανία είναι πολύ δυναμική, μετρώντας 6.643 ελληνικές επιχειρήσεις και με επενδύσεις πάνω από 4 δισ. ευρώ, συνιστώντας λοιπόν ένα πολύ δεκτικό επιχειρηματικό περιβάλλον για την περεταίρω διείσδυση στην αγορά, σε επίπεδο τουρισμού, αλλά και εξαγωγών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των γραφείων τουρισμού της Ρουμανίας οι αφίξεις των Ρουμάνων στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να αυξάνονται και για την τουριστική σαιζόν του 2018, ενώ αντίστοιχα γίνεται προσπάθεια περεταίρω “εκπαίδευσης” όσο και ανοίγματος νέων προορισμών και παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της 2ης Grecia Panorama την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου διοργανώνεται Business Forum για τον τουρισμό και τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα, ενώ το ίδιο βράδυ θα παρατεθεί επίσημο δείπνο με προσκεκλημένους εκθέτες, δημοσιογράφους και παράγοντες της ρουμανικής αγοράς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top