Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Συναντήσεις της υπουργού Τουρισμού με τους δημάρχους Σίφνου και Σκιάθου

Τατιάνα Ρόκου - 22 Ιούνιος 2018, 13:28

Ο κ. Ανδρέας Μπαμπούνης, δήμαρχος Σίφνου και ο κ. κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος, δήμαρχος Σκιάθου, συζήτησαν με την κα Έλενα Κουντουρά για τα θέματα ειδικότερα που σχετίζονται με την ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού.


Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού με το δήμαρχο Σίφνου κ. Ανδρέα Μπαμπούνη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των επαφών της υπουργού στο Αναπτυξιακό Συνέδριο των Κυκλάδων στις αρχές Ιουνίου. Ο δήμαρχος ενημέρωσε την κα Κουντουρά για τις προτεραιότητες στην τουριστική ανάπτυξη του προορισμού και το θαλάσσιο τουρισμό, όπως επίσης και για την αύξηση του τουρισμού το 2018. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με το τουριστικό προϊόν του νησιού, την ελκυστικότητα του προορισμού, με έμφαση στις θεματικές μορφές τουρισμού, και την προώθηση και προβολή του.


Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον δήμαρχο Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνο.


Ακόμη, η υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε στο υπουργείο με τον δήμαρχο Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνο. Συζήτησαν τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη της τουριστικής κίνησης τη φετινή θερινή περίοδο και στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών του προορισμού. Ο δήμαρχος ενημέρωσε την υπουργό για τα θέματα ειδικότερα που σχετίζονται με την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη και την ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την προώθηση και προβολή του προορισμού διεθνώς.

Στη φωτογραφία, η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον δήμαρχο Σίφνου κ. Ανδρέα Μπαμπούνη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top